Inlägg från: Apif la deuxième |Visa alla inlägg
  • Apif la deuxième

    Motivera VARFÖR jag borde ge min plats i bussen åt nån gravid?

    Depsin det har väl inte direkt med utseende att göra eller? Visst man ser på en människas utseende att denne är gammal, men det är inte så att jag låter snygga människor sitta och fula människor stå? För så får du det att låta...

  • Apif la deuxième

    Salt katt, jo den risken finns ju att nån blir sårad.. Hur man än gör kan det bli fel

  • Apif la deuxième

    Jag har redan ett ANTAL gånger förklarat att jag inte har nåt emot gravida (varför skulle man ha det? Jag har nåt emot folk pga deras sätt, inte för att de är gravida). Så ni kan ju gå tillbaka och läsa det, istället för att komma hit och säga att jag hatar gravida, det har INTE med den saken att göra. Jag bara anser att en gammal person är mer värd min plats än vad en gravid kvinna som stirrar argt på mig är. Vill de då ha min plats får de fråga istället för att blänga.

    Nu orkar jag inte upprepa mig själv ännu mer så om det kommer nya frågeställningar upp så kommenterar jag det, men jag orkar som sagt inte svara samma sak för hundrade gången.

  • Apif la deuxième

    Och Gislöv jag svarade DIG flera sidor bak i tråden, om du behagar läsa.

  • Apif la deuxième

    Gislöv, min generella inställning till gravida är som min inställning till alla andra, men DE gravida som stirrar argt på mig (för många gör det faktiskt) tycker jag inte om. Vill man sitta kan man fråga.

    Skulle du säga samma sak om en rasist som blänger hatiskt på alla araber? "det är arabernas problem, inte rasisternas"?

  • Apif la deuxième

    Millsan jag så kan man säkert se på det, men jag anser att folk får ha lite respekt för mig också, jag tycker inte man ska tjäna nåt på att vara SUR, man kan fråga vänligt om man vill ha sittplatsen.

  • Apif la deuxième

    Sen en sista kommentar till Gislöv ännu:

    Du säger att jag har nåt emot gravida därför att jag hellre ger min plats till en gamling. Men det är andra här i tråden som också skrivit att de inte ger sin plats till gravida, fast många av dem själv har barn och så. Anser du att även de personer har något emot gravida eller är det bara mig du vill angripa? För det känner jag igen från tidigare trådar att du tycker om att göra

    Men meddelandet verkar inte gå fram hos dig ändå, så jag tänker som sagt inte sitta här och repetera mig själv som jag gjort i ca 45 sidor redan. Ha det så bra

  • Apif la deuxième

    Ja det finns fyra platser per buss reserverade för handikappade och åldringar. Ofta sitter där barn som dessutom har ryggsäcken på sätet brevid sig, vilket retar mig alldeles enormt. Ändå verkar folk inte våga be dem flytta på sig.

    Har aldrig sett en bebis på bussen utan att mamman haft vagn med sig.

  • Apif la deuxième

    Katten ceasar du får komma med din åsikt, men i dina tidigare inlägg har du gått till personangrepp, och DET gillar jag inte. Orkar inte kommentera ditt inlägg eftersom jag redan förklarat samma sak ett antal gånger.

  • Apif la deuxième

    BeiBei, om den gravida kvinnan skulle le vänligt skulle JAG kanske ha större lust att stiga upp för henne. Jag sitter inte på bussen och ser arg ut.

    Och vissa säger att de inte stirrat på just mig, utan bara haft ont. Brukar ni fokusera er blick på en helt oskyldig person och stirra på denne iskallt, när ni har ont? För det brukar inte jag iallafall. Tro mig, man känner nog när man får hatiska blickar.

Svar på tråden Motivera VARFÖR jag borde ge min plats i bussen åt nån gravid?