• Mia70Mia

    http://miamiamia.bloggplatsen.se/

    Jag har skapat denna nya blogg som en del av mitt nya liv. Jag är en kvinna/tjej som vet vad jag vill och strävar efter att få det. Jag kämpar varje dag varje timme för mina barn och för andras rättigheter. Jag försöker vara fördomsfri, men ingen människa är helt fördomsfri. 


    Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Allt du gör kommer trefaldt igen!

    Jag är en mamma som inte är som alla andra mammor. Jag följer min egna väg och kan man inte respektera det så håll dig undan. Jag älskar djur men katter och hundar ligger mig varmast om hjärtat. Sen så betyder min familj ALLT för mig så ni vet *S*

    Visa presentation

    http://miamiamia.bloggplatsen.se

  • Svar på tråden http://miamiamia.bloggplatsen.se/
  • Mia70Mia

    Presentation!


    http://miamiamia.bloggplatsen.se

    HEJ! jag är en seriös kvinna på 43 år, som har gett upp hoppet nu om den stora vänskapen. Jag har hela tiden sökt vänner här, men i bakhuvudet har ju ändå det lilla hoppet funnits att hitta vänner, men har förstått nu att det är helt omöjligt, när man väl TROR att man hittat en vän som är seriös, så kör vännen kniven i hjärtat på en, så jag ger upp det finns ingen mening att ödsla energi på att TRO att man ska hitta vänner i sitt liv! Då kan man lika bra vara ensam o ensam och försöka lära sig att leva med det, så gott det går. för vem vill bli sviken o sårad gång på gång??? Inte jag i alla fall. Har blivit den en sista gång nu vänner hör gärna av er!!!!!! Sköt om er! Och som jag skrivit innan om ni bara tänker något annat så stick i från min  profil, här har ni inget att hämta!

    Fritid:
    JA PÅ SOMMAREN ÄR DET JU  SOL O BAD SOM GÄLLER, VINTERN ÄR DET MYSIGA KVÄLLAR MED LEVANDE LJUS  MEN VEM GILLAR INTE DET???  ÄR JU EJ MYSPYSKVINNA SOM ÄLSKAR MYSIGA HEMMAKVÄLLAR MED GOD MAT O BARA MÅ BRA TILLSAMMANS.

    Resa:

    SKULLE VILJA RESA TILL ETT VARMT LAND MED FINA STRÄNDER FÖR JAG ÄLSKAR ATT SOLA. 



     Gå ut en kväll:

    ÄR INGEN TJEJ SOM SPRINGER PÅ KROGEN VAR VARANNAN HELG,MEN DET HÄNDER I BLAND ATT JAG KÄNNER FÖR ATT DANSA FÖR DET ÄLSKAR JAG:)

    Klotterplank:
    ALLA  OSERIÖSA VÄNNER  SOM BARA TÄNKER GÖR ER INTE BESVÄR ATT SKRIVA TILL MIG JAG ÄR INTE ETT DUGG INTRESSERAD.SÅ NI KAN BARA LÄMNA MIN SIDA IGEN TACK. HÄR ÄR DET SERIÖST SOM GÄLLER.VORE JÄTTE KUL OM NI ÄR INTRESSERADE AV ANDLIGHET FÖR DET ÄR JAG.

    HAR TYVÄRR DÅLIG ERFARENHET AV DETTA MED VÄNNER SIDOR HAR RÅKAT UT FÖR EN MASSA SJUKA OSERIÖSA VÄNNER SOM INTE ENS SKULLE FÅ VARA PÅ EN VÄN SIDA. MEN OM DU ÄR MOTSATSEN SÅ BEVISA FÖR MIG!


Svar på tråden http://miamiamia.bloggplatsen.se/