• Tue 13 Sep 2022 09:20
    6894 visningar
    21 svar
    -1
    21
    6894

    Va tycker ni killar?

    När en tjej rider av er, hur är det skönast? Sitta framåtvänd? Bakåtvänd?
    "hoppa" upp & ner? Framåtvänd och tillbaka? Gnida? Fort långsamt? 

  • Svar på tråden Va tycker ni killar?
  • Tue 13 Sep 2022 14:07
    #11

    Vill ha full tillgäng till hennes stjärt och hennes bröst. Vill ha henne framifrån så jag ser brösten och kan nå dem, kyssa dem, krama dem, smeka hennes klitta. Få ögonkontakt.

  • Anonym (L)
    Tue 13 Sep 2022 14:32
    #12

    Nu är jag inte man - men har ridit en hel del, haha. 


    Det enda jag kan säga är att det är olika för alla. En del älskar det, en del tycker att det inte känns, vissa älskar det för att de kan få ha ens bröst i ansiktet under tiden, andra vill göra det reversed, alltså bortvänd, en del kommer direkt av det medan andra har svårt, en del vill bli ridna snabbt och hårt och en del långsamt och mjukt... Så jag tror det är svårt att ge ett definitivt svar på din fråga, TS.

  • Tue 13 Sep 2022 18:16
    #13
    +1

    Så klart är det olika för alla. Va bara nyfiken på att höra från en man vad dom gillar. 

  • Anonym (Engel­ska)
    Tue 13 Sep 2022 18:21
    #14

    alt?. 

  • Tue 13 Sep 2022 22:29
    #15

    Jag gillar att ha tjejen framåtvänd. Håller i hennes bröst eller rumpa då hon rider. Det går bra i olika vinklar men för mig är det viktigt att kuken får åka ut och in då hon rider. Har varit med om att tjejen rör sig fram och tillbaka vilket kanske var skönt för henne men det blev förlitwe stimulering av ollonet så jag slaknadevarje gång. Nu brukar vi turas om så att min tjej rider en stund och sedan knullar jag henne snabbt underifrån. Dessutom är klittan lättilgänglig att stimulera med fingrarna.

  • ungvar­d
    Tue 13 Sep 2022 22:37
    #16
    -1

    Bakifrån är härligt, gillar att se rumpan åka upp och ner samtidigt som kukskaftet.

  • Anonym (Snel hest)
    Thu 29 Feb 15:50
    #17

    Nu var ju frågan ställd till "allmänheten" så jag bortser från hur din KK vill ha det.


    Reverse är ju en otroligt upphetsande syn, att se en härlig rumpa som man lätt kan ta tag i, och att se kuken röra sig in och ut i fittan. Men för mig personligen känns den mindre bra för kuken (fast ändå bra såklart, jag jämför med att bli riden åt andra hållet).


    Att bli riden ansikte mot ansikte tycker jag är skönare. Jag gillar ögonkontakt, eller när hon tar tag om min hals eller huvud. Det är skönt med rakt "upp och ner" men jag föredrar när hon "ålar sig" mer, sjukt sexigt att se hennes underdel gnida sig mot mig. Dessutom kan jag enkelt smeka hennes bröst eller klitoris.


    Har nyss genom sociala medier(!) lärt mig om Coconut-tekniken där kvinnan tydligen ska tänka sig att hon "stavar" till coconut med underlivet... Jag antar att det handlar om en kombination av "runda" och "kantiga" rörelser, vilket låter hett men kanske lite överdrivet komplicerat? Kör på bara.


    En annan grej som jag tycker är väldigt hett är när kvinnan sitter i ridposition, men gnider fittan mot kuken, innan penetreation. Flämt!


    Vad gäller TS funderingar om KK gillar det eller inte: en nog så viktig ingrediens är ju att du gillar det själv, om du går igång på det är jag ganska säker på att det kan smitta av sig. Skit i honom en stund och gör som du vill (om han inte uttryckligen ogillar det såklart).

  • Thu 29 Feb 15:55
    #18

    Gärna framifrån och att hon varvar mellan att rida mig sakta och snabbt. Jag vill kunna smeka hennes bröst samtidigt också.


    Du tror att du vet vem jag är. Då har du inte varit i min värld!
  • Anonym (Man)
    Thu 29 Feb 17:00
    #19
    +1

    Båda sittandes upp i soffan, mage mot mage så tuttarna hänger och slänger i ansiktet. Så man kan grabba tag och smiska baken. Smeka hennes anus och ta stryptag. 

  • Anonym (Kille 18)
    Thu 29 Feb 17:01
    #20
    +1

    Framåtvänd så jag kan smeka brösten samtidigt, älskar när tjejen gungar på rejält, så kuken nåt hennes innersta. 

  • XDX
    Thu 29 Feb 19:27
    #21
    -1

    Beror en hel del på kukens form och storlek. 

    Uppåtböjd kuk ska ridas ansikte mot ansikte, annars risk för skador!! 

    Stor kuk, som tjejen inte vill ha för långt in "rides" med fördel med hennes bröst mot mitt, och så twerkar hon där. 

    Min fru vill inte rida mig, hon får ont av min storlek. Och jag blir väldigt hård. Väldigt trist, jag längtar så efter ridning! 

    Twerka istället för att rida ut och in längs kuken gör ofta att hon kommer snabbare och att killen håller ut längre. 

    Rid inatt! Tungan ute

Svar på tråden Va tycker ni killar?