Kall sås till torsk och potatis?!?
Vill ha recept på den kalla såsen man fick till torsken i skolan... Är det gräddfil eller creme fraiche? eller ngt annat kanske?
Någon som vet??
Vill ha recept på den kalla såsen man fick till torsken i skolan... Är det gräddfil eller creme fraiche? eller ngt annat kanske?
Någon som vet??
Remouladsås?
Nej... den är vit och med dill i.. Inte remouladsås ...
Nu vet ju inte jag vad ni fick (tror inte vi fick samma), men jag skulle kunna gissa på t.ex.
gräddfil, majonäs, lite dill?
Kan det vara vanlig kall dillsås?
Panerad fiskfilé med kall dillsås
Ingredienser till 4 portioner
4 filéer av torsk, hoki eller sej
1 ägg
3/4 dl ströbröd
½ dl vetemjöl
1 krm svartpeppar
½ tsk salt
2 msk smör eller margarin
Sås
3 dl gräddfil eller turkisk yoghurt
4 msk majonnäs
1 tsk salt
1 dl hackad dill
Gör så här
Servera med kokt potatis / pressad potatis / ris, citronklyftor samt sallad.
Jag brukar köra med salsasås i bland. Jättegott.
jag brukar pressa lite citron i dillssåsen också men annars gör jag som ovan skrev
Jag tror att du menar vanlig filsås, det fick iaf vi i skolan. Jag blandar fil med majonäs, bostongurka och dill. Det är även gott att ha i chilisås och lite citron.
Mmm, filsåsen är det nog!!
Tack för alla svar!
Kenzie: Vet du hur mycket av fil och majonnäs man ska ha... Har ingen Bostongurka dessvärre. Kan man hacka smörgåsgurka tro?