• LillaG­odinge­n
    Äldre 1 Feb 11:12
    7865 visningar
    9 svar
    9
    7865

    vilken lära-gå-vagn rekomenderar du?

    det finns ju olika märken, vilken lära-gå-vagn tycker du är bäst och varför?

  • Svar på tråden vilken lära-gå-vagn rekomenderar du?
  • Äldre 1 Feb 11:13
    #1

    brios. man kan bromsa hjulen så det inte går för fort


    Isabel och Alexander - mina små hjärtan
  • miabab­ia
    Äldre 1 Feb 11:15
    #2

    har faktiskt inte provat så många, men vi gillar sonens brio. fick den när han var 10 mån och använder den ännu (snart 2 år)

    för säkerhetsskulle så hade vi lite böcker i vagnen innan han blev helt stadig men kanske inte hade behövts.

  • fiamal­m
    Äldre 1 Feb 11:15
    #3

    Vi har brio, bra att man kan skruva åt hjulen så det gör trögare, men vi har även en stor lagbok i så den inte kan välta.

  • Äldre 1 Feb 11:16
    #4

    vi fick en bamselära gåvagn o den går även den att bromsa i hjulen o har varit väldigt stadig från det att dottern fick den vid 7 månader. hon kunde lätt dra sig upp med hjälp av den utan att den tippade eller att vi lagt saker i för stabilitetens skull.

  • Äldre 1 Feb 11:21
    #5

    Vi har Brios och den tycker vi är bra.. vi har skruvat åt så den trögt - perfekt för en ostadig liten kille/tjej.


  • SuzyQg­irl
    Äldre 1 Feb 11:41
    #6

    Vi har mickis & den går också att bromsa hjulen på. Tror inte att de är så stor skillnad på de olika märkena. Det som är viktigast är nog att de går att bromsa. Sen att man är medveten att handtaget ska vara rätt upp för att vara i lära-gå-läge & sen när de kan gå så ändrar man till nedre hålet så blir det en lekvagn. (För det brukar vara två hål att välja mellan.)

  • SuzyQg­irl
    Äldre 1 Feb 11:45
    #7

    SuzyQgirl skrev 2009-02-01 11:41:34 följande:


    & sen när de kan gå så ändrar man till nedre hålet så blir det en lekvagn. (För det brukar vara två hål att välja mellan.)
    Innan jag får ngn kommentar om det så var det visst inte sån stor höjdskillnad på hålen... hur som helst hantaget upprätt då är det i lära-gå-läge mer lutande lekläge.
  • Vasen
    Äldre 1 Feb 11:48
    #8

    Vår son fick en från IKEA för tre år sen som fungerar alldeles utmärkt. Nu går båda mina sedan ett bra tag, så nu fungerar den mest som transportvagn. De skjutsar gärna omkring varandra, eller dockor och gosedjur i den. Den är mycket enkel, men man kan bromsa hjulen och ha handtaget i två olika ställningar.

  • Äldre 1 Feb 11:49
    #9

    Micki eller Brio. Vi har haft Micki.
    Vi har också haft en sån där "lära-gå-bil" i plast som man antingen kan skjuta framför sig eller sitta och sparka sig fram på, Vet ni vad som stod på kartongen? "Ej för barn udner 3 år". Hur många barn kan inte gå eller får plats att köra den där bilen när de fyllt 3?

Svar på tråden vilken lära-gå-vagn rekomenderar du?