• Äldre 17 Feb 20:04
    17201 visningar
    8 svar
    8
    17201

    Chokladbollar med fiberhavregryn - blir det gott?

    Eller blir det äckligt?

    SJuuukt sugen, men har bara fiberhavregryn hemma

    Vad ska jag annars äta för sött utan att bege mig till affären?

    /akut sötsugen gravid

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-02-17 20:22
    Nu är smeten klar!

    Orkar inte rulla några bollar, vill bara ha lite smet att tugga på.

    Det är något torrt... O då har jag ändå hällt i en hel del nescafé..

    Men guuud, det funkar!

  • Svar på tråden Chokladbollar med fiberhavregryn - blir det gott?
  • korven­72
    Äldre 17 Feb 20:06
    #1

    Jag tror inte att det blir nån vidare skillnad i smaken. Däremot blir de ju supernyttiga =)hehe...

    Vi har bara fiberhavregryn som vi använder till allt...

  • pling
    Äldre 17 Feb 20:06
    #2

    Testa det kommer ju i allafall att kännas nyttigt när du äter dem

  • AANJA
    Äldre 17 Feb 20:06
    #3

    Nej det blir bläk! Jag har också varit desperat...: )

    Gör äggtoddy de e sött och gott, bara äggula och socker mums!

  • Äldre 17 Feb 20:06
    #4

    Det är ingen större smakskillnad.
    Men när jag gjorde chokladbollar på fiberhavregryn så var jag inte gravid. Möjligt att man tycker det smakar annorlunda som gravid.

  • Laura0­5
    Äldre 17 Feb 20:07
    #5

    Det går säkert bra. Det är ju smöret och sockret som är det goda!

  • Äldre 17 Feb 20:07
    #6

    AANJA skrev 2009-02-17 20:06:34 följande:


    Nej det blir bläk! Jag har också varit desperat...: )Gör äggtoddy de e sött och gott, bara äggula och socker mums!
    Haha, öööörk, nä, mina ägg har blivit gamla, de åker ut.
  • Äldre 17 Feb 20:08
    #7

    Tack för alla svar, nu jäklar ska det bli "nyttiga" chokladbollar. Återkommer med en smakrapport.

  • Äldre 17 Feb 20:09
    #8

    jag testade när jag var gravid smakade lite som att tugga chokladbark

Svar på tråden Chokladbollar med fiberhavregryn - blir det gott?