• Äldre 8 Apr 08:55
    16527 visningar
    11 svar
    11
    16527

    Bärstol kan ni rekomendera en bra? Everest?

    Hej

    Tänkte höra om ni kan rekomendera en bra bärstol, vi behöver ha en för att komma ut i skogen. Inga värsta skogsprommenaderna, men att komma ut lite, man kommer inte så långt med barnvagnen :(

  • Svar på tråden Bärstol kan ni rekomendera en bra? Everest?
  • Äldre 8 Apr 22:03
    #1

    ingen?

  • Mamma Åsna
    Äldre 8 Apr 22:20
    #2

    Jg har en everest, den har varit kanonbra de typ fem gånger den använts, vi tog den bastantaste modellen som man kan bära upp till arton kilo i, den har dessutom solsuflett och regnskydd om det skulle behövas, och den har ett par rejäla fack för blöjor etc. Det har varit lite meckigt att kränga på sig den med barnet i, man ska nóg helst få hjälp med det, men väl på är det ett bekvämt sätt att bära!

  • Äldre 9 Apr 11:57
    #3

    om ni inte ska ut på värsta fjällvandringarna så är mitt tips en bärsele i stället. En ergonomisk alltså, som man kan bära barnet på ryggen med. De väger ju nästan ingenting ochkan i princip knölas ner i fickan när man inte bär barnet och de är lätta att sätta på sig med barnet i (åtminstone är min Beco det). Och eftersom man bär barnet närmare kroppen så orkar man längre.

  • parvat­i
    Äldre 9 Apr 11:59
    #4

    Jag skulle också rekommendera en bärsele, det blir för tungt med bärstol tycker jag.

  • Äldre 12 Apr 09:46
    #5

    Jag har tittat på bärselar nu när ni skrev det, men det är inget vi kan tänka oss. Vi vill ha en riktig bärryggsäck med skydd för vind och eventuellt regn. Tycker dom sitter tämligen oskyddade i en bärsele.
    Vi hade en babybjörn när han va mindre och den är inte mkt använd.

    Någon som kan rekomendera en bra bärstol?

  • Äldre 13 Apr 08:50
    #6

    Vi har en mckinley som tar upp till 15 kg den har ett stödben så att man kan ställa den på marken när man sätter i o ur barnet ett litet solskydd följer med finns även ett bastantare o köpa till vi köpte regnskydd till en stor rygg säck typ 60-70 liter som man kan trä över bästolen o solskyddet om det skulle regna. Vi hade sonen med när vi var i fjälls o jagade ripa o gick mycket funkade jättebra


    ett tips ha med en liten fick spegel om du går ensam då kan du hålla koll på barnet!
  • Äldre 13 Apr 08:52
    #7

    den har även plats o packa ganska mycket i!

  • Trolle­t Ludenb­en
    Äldre 13 Apr 08:57
    #8
    Sophiebysophie skrev 2010-04-12 09:46:35 följande:
    Jag har tittat på bärselar nu när ni skrev det, men det är inget vi kan tänka oss. Vi vill ha en riktig bärryggsäck med skydd för vind och eventuellt regn. Tycker dom sitter tämligen oskyddade i en bärsele. Vi hade en babybjörn när han va mindre och den är inte mkt använd. Någon som kan rekomendera en bra bärstol?
    Vi har en bärstol från babyproffsen, tror det är babytravel. Den tycker vi är bra. Vi har den med till skogspromenader. Är mycket ute i skogen men fjällvandrar inte. Den har regnskydd över. Nu är han ett år och nu har han växt i den Jag tycker inte att bärstol är optimalt för mindre barn men nu sitter han bra i den.

    Bärselar som babybjörn är det värsta man kan ha. Beco eller någon annan är att föredra. Att ha testat babybjörn, det är inte att ha testat bärsele. Babybjörn borde inte ens få säljas.

    Men babyproffsens egna bärstol rekomenderar jag i alla fall.
    Älskade ungar
  • Miss Lau
    Äldre 13 Apr 12:35
    #9

    Vi har en Haglöfs och den rekomenderar jag iaf inte. Finns nog inget bra med den helt enkelt. Men vi funderar på att köpa en Vaude istället. Av alla vi tittat på och testat i butiker tycker vi den verkar bäst.

  • Trolle­t Ludenb­en
    Äldre 13 Apr 12:48
    #10
    Miss Lau skrev 2010-04-13 12:35:08 följande:
    Vi har en Haglöfs och den rekomenderar jag iaf inte. Finns nog inget bra med den helt enkelt. Men vi funderar på att köpa en Vaude istället. Av alla vi tittat på och testat i butiker tycker vi den verkar bäst.
    Haglöfs var jag inte heller impad av. Den var för hög så jag fick gå med nacken framåtböjd. Jätteobekväm.
    Älskade ungar
  • Äldre 8 May 07:54
    #11

    Puffar upp en ettårig tråd

    Dags för skogspromenader igen och jag undrar om nån fler har tips på bärstolar?


    The Dimitra universe.
Svar på tråden Bärstol kan ni rekomendera en bra? Everest?