• Äldre 2 Dec 17:37
    4101 visningar
    12 svar
    12
    4101

    Badbalja, nödvändigt eller ej?

    Måste man ha badbalja eller kan man skippa det? Någon som bada med bebisen eller står utanför badkaret? Känns som att badbalja är en uppfinning för de som enbart har dush, eller tänker jag fel??
    Okej, man sparar lite vatten på att bara fylla baljan..
    Nå hur har ni gjort, vad har ni köpt för balja och vad kostade den?
    Ikea har en fin, billig.

    kram

  • Svar på tråden Badbalja, nödvändigt eller ej?
  • Camomi­le
    Äldre 2 Dec 17:41
    #0

    Vi hade badbalja där vi bodde förut, men när vi flyttade fick vi badkar, och då åkte den där värdelösa baljan upp på vinden.

    Sonen var nästan för stor för baljan innan han hade hunnit bli 3 månader. Det var mest opraktiskt att bada honom i den. Jobbigt att sitta på huk på golvet och hålla i honom. På slutet stallde vi den på köksbordet, men det var inte speciellt smidigt alls.
    Vi ärvde vår av sambons syster, men den är i stil med den som finns på IKEA.
    Ett måste om man inte har badkar, men gud så skönt det är att sitta med barnet i badkaret istället. Sparar både spill, ryggont och tid. .-)

  • Äldre 2 Dec 17:42
    #0

    Vi ska köpa en badbalja, men sen har vi inget badkar heller. Hade vi haft badkar så hade vi badat med bebisen i badkaret istället.

  • Äldre 2 Dec 17:43
    #0

    vi har badkar men har skaffat en badbalja iaf . vi har köpt den på ikea.

  • Äldre 2 Dec 17:44
    #0

    vi har inte köpt nån badbalja,, tänkt bada bebis i handfatet och så har vi badkar så blir nog ingen badbalja sen heller

  • Äldre 2 Dec 17:45
    #0

    Om du väljer att köpa en badbalja rekommenderar jag en ställning till för att skona ryggen. Men om vi hade haft badkar hade vi förmodligen inte lagt pengar på en balja.

  • Äldre 2 Dec 17:49
    #0

    Vi har en från Ikea men det är mest jobbigt att bada honom i den. Vi gjorde det den första tiden men sen blev det badkaret, antingen bad eller dusch. Det är mycket smidigare tycker vi. Fick ont i ryggen av att sitta på golvet vid baljan. Nu används den till att lägga smutstvätt i

  • Marie1­974
    Äldre 2 Dec 17:50
    #0

    Vi hade badbalja när vår son var liten, även fast vi alltid haft badkar. Jag aldrig ångrat att vi köpte badbaljan, även om den nu är utväxt för länge sen (vår son är drygt 3 år). Den kan väl vara skön som fotbalja för oss föräldrar sen : ) /Marie

  • Kami74
    Äldre 2 Dec 17:52
    #0

    Vi har alltid haft badkar, så badbaljan vi köpte använde vi en gång, sedan blev det badkaret iaf

  • slaint­e
    Äldre 2 Dec 17:56
    #0

    Vi har badkar, men använder ändå badbaljan....

    Vår son är snart 9 månader och i badbaljan kan han sitta själv utan att halka bakåt. Badbaljan var bra när han var mindre också eftersom den kunde vi ha stående på köksbordet vilket sparade lite på ryggen. Tycker att badbaljan är en jättebra sak att införskaffa.

  • busan8­1
    Äldre 2 Dec 18:00
    #0

    hittade en badbalja på ÖB för 75 kr.. ( tror jag ) den var billig iaf.. använder den till tvätten just nu.. men när bebisen kommer blir det en badbalja igen

  • Äldre 3 Dec 11:41
    #0

    Vi köpte en badbalja men använde den nästan aldrig då sonen var liten bebis, satte honom i badhjälpen direkt i duschen och duschade honom istället. Det var mycket smidigare och sonen gillade det dessutom bättre.

  • luttel­in
    Äldre 3 Dec 15:22
    #0

    Köpte badbalja men vår son tycker inte alls om att bada iden. Istället blir det duschning med mamma som han tokgillar! Och det är ju såååå mysigt att få vara nära!

Svar på tråden Badbalja, nödvändigt eller ej?