• Anonym (at your servic­e!)
    Äldre 23 Oct 02:21
    3423279 visningar
    13092 svar
    +4
    13092
    3423279

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (hollo­w)
    Äldre 20 Feb 01:16

    Till hålet i min själ: FÖRSVINN. Mitt liv rinner ner i dej och fräts sönder. Dina kanter värker. När du sväller sitter jag uppe halva natten och försöker döva ångesten och så blir nästa dag förstörd. Du har tagit halva mitt liv. Jag orkar inte med dig mer. Jag orkar inte försöka fylla dig med allt jag kan komma på utan att du fylls. Jag orkar inte med att du syns på utsidan av mig som rynkorna i min panna, mungiporna som hänger och de sorgsna dragen runt mina ögon. Jag orkar inte slösa mer tid på att försöka förstå var du kom ifrån. Jag är rädd för att jag snart ska börja hälla ner sprit i dig, är det det du vill? Har du inte förstört tillräckligt?

  • Anonym (sssss­)
    Äldre 20 Feb 20:19

    hollow, en stor kram!

  • Anonym (Pulla­n)
    Äldre 20 Feb 20:31

    Trodde vi var en familj som ställde upp för varann.. Men det tycker visst inte ni. Ni tänker bara på er själva och på pengar... Det för mig så förbannad. Den ena är lat den andra gör vad som för att få in lite extra klirr i kassan..tom ruinera oss.. Besviken på er!!

  • Anonym (Anjie­)
    Äldre 20 Feb 20:35

    Käre snickarjävel. Varför är du i mina tankar hela tiden?

  • Anonym
    Äldre 21 Feb 16:42

    Du. Vi träffades bara som hastigast. Nu drömmer jag om dig.

  • Anonym ((en av alla er))
    Äldre 21 Feb 16:53

    Hej darling! 

    Jag har en överraskning, hoppas du blir lika lycklig som jag känner mig.. jag är gravid, vi ska ha barn, du ska bli pappa.

    Men än så länge är jag inte alls långt gången, därför får vi drömma och hoppas fram tills vi kommit över de 12 veckorna, vill inte misslyckas denna gången..

    jag älskar dig!  

  • Anonym
    Äldre 21 Feb 16:59

    L T
    Fick tillbringa en vecka tillsammans med dig. Dock på lite distans. Jag saknar dig och skulle så gärna vilja träffa dig igen. Vet inte om det kommer att bli så. Jag kan inte sluta tänka på dig och hoppas att ödet vill att vi ses igen.
    E

  • Anonym
    Äldre 21 Feb 22:01

    till pappan till mitt barnet som är beräknad om några veckor:

    Men din trögfattade idiot, varför hör du inte av dig? Fattar du inte att du ska bli pappa. Vi båda ville ju det här och så leker du någonting nu. Ta ditt ansvar för fan och väx upp!!!  Jag är rejält trött på dig, och du förväntar dig att jag ska lita på att du kan ta hand om barnet sen när du håller på så här. Jag får fan spel på dig snart!

    vill inte skriva så här egentligen för att det är olämpligt, någon av oss måste ju föregå med ett gott exempel. men det är så här jag känner innerst inne, fast kommer aldrig låta dem känslorna styra hur jag ska vara mot honom..för barnets skull.

  • Anonym (sssss­)
    Äldre 23 Feb 10:00

    Älskade du, hur ska jag göra för att sluta tänka på dig, sluta sakna och längta.Jag brister och sorgen över att det aldrig blir vi äter upp mig.jag är tom och min själ fick aldrig ro...jag önskar jag kunde säga allt det här till dig men man är aldrig ensam som när man sörjer, ja för jag sörjer och kan aldrig få dig. Jag ångrar det ogjorda så in i helvetes mycket och vet inte hur jag dämpar smärtan av dig...nu är jag ensam och ska aldrig prata om dig igen...älskade du...

  • Anonym (enlit­engrön­sak)
    Äldre 24 Feb 19:56

    Vet du, det där sättet du beter dig på är bara löjligt.
    Jag har varit jävligt ärlig mot dig så det är inte för mycket begärt att du är det tillbaka.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!