• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Nellin

    Stinen: Jag uppskattar dina råd och att du tagit dig tid att skriva. Jag antar att det är olika beroende på vilket län man bor i, för här är det bara 3 månaders väntetid från att blanketterna inkommit. Det är därför jag har väntat. Jag har redan träffat specialistgynekolog och det var hon som sa att jag skulle gå till fertilitetskliniken. Jag talade med dom och de sa att vi har rätt att komma inom 3 månader från att vi skickat in blanketterna. Hittills har jag inte känt mig redo, för det blir så himla mycket fokus då och så himla intimt. Men vi ska som sagt försöka nästa månad och kanske nån gång till, och funkar det inte med bidrottninggelén nu så är det väl dags att skicka in pappren.

    Stort grattis till din graviditet! Vad härligt att ni slapp starta utredning! :) 

  • Adnil76

    BIM -1. Inga symtom och neg. test för nån dag sen. Laddar för mens. Vill bara att den ska komma nu så vi kan försöka igen. Denna månad har känts så himla lång...

  • Söndermarken

    Bim-4 ömheten i brösten är borta, så allt är som vanligt förutom att jag håller på att bli så j-vla förkyld och det om nåt borde då inte räknas som ett symptom iallafall :)

  • Hoppas 2012

    Vet inte, maken blev dålig efter en tugga o jag åt. Mitt kom ca 4 h senare o höll på hela natten, 10 ggr, värsta jag varit med om. Dov hela dagen o natten men tagit mig upp idag

  • Söndermarken

    Nej men fy hoppas ni repar er då, hur länge är ni i varma landet?
    Här hemma hos oss är det underbart vårväder och som jag längtar efter helgen, vi håller på att bygga hönshus hemma :)


    www.hallegårde.se
  • barreliten

    Hej!
    Här har ni en till tjej med PCO som väntat på plusset sedan augusti 2010.
    Jag har provat pergotime och puregon. Bytte läkare i januari och ska nu prova att köra på pergotime tillsammans med Divina Plus. Hoppas att det är grejen för mig... Börjar bli otålig av all väntan och längtan.


Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus