• Tingeling03

    philips 47PFL7108 stänger av sig om och om igen

    Vår tv av märket philips 47PFL7108 har börjat stänga av sig om och om igen med korta intervaller. Den startar om av sig självt efter några sekunders avstängning, vad kan detta bero på? Vi har haft den sedan i höstas bara. :/

  • Svar på tråden philips 47PFL7108 stänger av sig om och om igen
  • Mak86

    Hej. Några förslag på vad som kan vara orsaken på era tv problem.

    Glapp i sladdar.

    Tvn blir för varm, står den i någon hylla kanske?

    Kanske någon granne som stänger av den med en annan fjärrkontroll??

    Kolla alla sladdar och se till att tvn inte blir för varm om inte det hjälper lämna då in tvn på garantin.

  • Tingeling03
    Mak86 skrev 2014-03-15 13:19:29 följande:
    Hej. Några förslag på vad som kan vara orsaken på era tv problem. Glapp i sladdar. Tvn blir för varm, står den i någon hylla kanske? Kanske någon granne som stänger av den med en annan fjärrkontroll?? Kolla alla sladdar och se till att tvn inte blir för varm om inte det hjälper lämna då in tvn på garantin.

    Tack för ditt svar. Grannar kan vi omedelbart utesluta. Kablar checkade, verkar inte vara internet trots att det står att det är ostabilt, men då borde även vår TV i sovrummet dumma sig och det gör den inte, därför utesluter vi även boxen som går genom internet. TV:n är inte varm och står inte på ett sådant sätt att det blir för varmt runt omkring den. Den slår även ifrån om vi slår på en DVD, så något knas är det med själva TV:n. Googlade på problemet nu i kväll och det verkar vara ett återkommande problem hos nyare Philips tyvärr :/ Bara att lämna iväg den.
Svar på tråden philips 47PFL7108 stänger av sig om och om igen