• Äldre 8 Sep 10:06
    13445 visningar
    2 svar
    2
    13445

    Sofias änglar

    Behöver ni hjälp av Sofias änglar?
    Sofia, Johnnie och Mattias är tillbaka för att rycka ut och hjälpa familjer som hamnat i svåra situationer i livet och där hemmet blivit en del av problemet.


    När olycka, sjukdom eller ödet slår till kan man hamna i situationer där inte bara olyckan är ett faktum utan även ekonomin och hemmet blir eftersatt.
    I Sofias änglar hjälper Johnnie, Mattias och Sofia personer som verkligen haft det svårt och försöker ge dem hopp om en ljusare framtid.
    Har du eller någon du känner drabbats av motgångar och bakslag?
    Skicka in din ansökan tillsammans med bilder redan idag till:


  • Svar på tråden Sofias änglar
  • Äldre 2 May 16:21
    #1

    Hej vi skulle själva ha hjälp med vår familjs situation, Kommunen bryr sig inte om vår sons behov och boendeanpassningen som vi fick beviljat är under all kritik, finns ingen hjälp att få, han behöver plats för träning och annat, vi är trötta på att förklara allt kaos och nederlag vi upplevt med kommunens styre, så finns det hjälp där ute så tar vi tacksamt emot detta. MVH Familjen Fristad/Manniche i Svenljunga. 

  • Äldre 13 Dec 10:56
    #2

    Hej Sofia jag har en son f 82 och han har två underbara barn 3 o 6 år
    varit gift o köpte litet hus som dom började renovera ,så vart det skilsmässa för ca 2år sen o han försöker hålla sej på ytan men det är svårt, det har hänt så mycke o vill du veta mer så hör gärna av dej,mvh Kerstin

Svar på tråden Sofias änglar