• Äldre 25 Jun 21:33
    3590 visningar
    3 svar
    3
    3590

    Beemoo vagn

    Hejsan, sitter och kollat runt på alla vagnar som finns :/ vilken djungel!

    Det står mellan en brio smile eller en beemoo, nu till frågan är de någon här som har erfarenhet av en beemoo vagn?

    Tack på förhand! :)

  • Svar på tråden Beemoo vagn
  • Äldre 26 Jun 00:57
    #1
    Gullan skrev 2015-06-25 21:33:19 följande:

    Hejsan, sitter och kollat runt på alla vagnar som finns :/ vilken djungel!

    Det står mellan en brio smile eller en beemoo, nu till frågan är de någon här som har erfarenhet av en beemoo vagn?

    Tack på förhand! :)


    Kan ge ett gott råd med att inte köpa en brio smile! Jag var helt kär i den,både utsidan av den och priset skulle jag inte klaga en sekund på! Åkte för att testa den och ville typ gråta så himla missnöjd jag blev..dessutom funkar inte hjulen i snö som de i butikerna har sagt till mig + att det inte finns några andra hjul (ex. Terränghjul) att köpa till så hon sa själv i butiken att det är kasst och de är en av anledningarna till att dem bytt namn och modell till britax! Kändes även jättetrögt att köra den inne i butiken,de svängbara framhjulen gjorde absolut inte sin sak utan var vääldigt tröga i "skarpa" svängar..jag som var helt kär i denna vagn innan blev helt åt andra hållet efter det.. Har dock hört bra om beemoo (i alla fall för det priset!) ,enda anledningen till varför jag nog inte skulle köpa den är för att den inte riktigt är min stil då jag själv gillar stora hjul (svängbara) som på tex bugaboo buffalo! Hoppas du fick lite inblick och hjälp:) lycka till
  • Äldre 4 Jul 11:33
    #2

    Hej!

    Fick hem min beemoo maxi travel för ngn vecka sen och jag är supernöjd än så länge. Har testkört den lite såklart och den är superskön att höra, lättmanövrerad och smidig. Stor korg och känns stabil. Var själv tveksam då man inte kan prova innan liksom. Men ja chansade efter att ha sett och läst barnvagnsbloggens recention  av den! Ligg och sitt är ju i samma så det är supersmidigt. Har adapter och bilstol be safe till också.

    Kul att man kan byta färg också och köpa många tillbehör. 
    Negativt: Den kommer inte med ngt "skydd" eller vad man ska kalla det, lock... till liggdelen men ja känner att för det pris man betalar är det inget problem. 

    Hoppas detta hjälpte :)

  • Wed 25 Mar 2020 19:27
    #3

    Jag upplivar denna tråd med min erfarenhet av vår Beemoo Maxi Travel, köpt 2019.
    Vi är jätte nöjda med den i sin helhet och att den är billigare jämfört med andra dyra märken gör saken bara bättre!
    Liggdelen kan tas bort helt för att sedan vika vagnen, därefter läggs båda vagn i liggdel i bakluckan, i detta läge tar de inte plats. 

    En sak som jag inte gillar är att det händer under färd att någon av framhjulen vibrerar, det går att låsa hjulet framåt så klart och då är problemet borta, men det är irriterande ändå.
    Det kan vara en brist i konstruktionen, andra märken har en fjädring på framhjulen som trycker ner hjulet, och det löser problemet tror jag.   

    Jag gillar inte att de inte har en fysisk butik, men hittills har det gått bra.

    Vi köpte även adapter som passar vår Babysitter så att vi kan använda de tillsammans.  

Svar på tråden Beemoo vagn