Slänga torskfileerna? Vitt på
Alltså ställde in panerade fileer och nu ser jag att det bubblar vitt på dem? Är det farligt? Det står 2020 på paketet gällande bäst före men ändå? Åh....
Alltså ställde in panerade fileer och nu ser jag att det bubblar vitt på dem? Är det farligt? Det står 2020 på paketet gällande bäst före men ändå? Åh....
Kanske är fett då? Alltså naturligt fett eller blir jag sjuk nu?
Jag tror inte det är nån fara, det är nog bara fiskfett som släpper, men som vanligt gäller regeln, lukta och smakar.
Luktar det ok och smakar bra så är det säkert helt ok att äta.
Det är bara naturlig vätska från fisken. Fisk, särskilt panetter och pinnar, gör så där.
Har du problem med ätstörningar eller är du emetofob? Såg din andra tråd om Billingeost.
Har du problem med ätstörningar eller är du emetofob? Såg din andra tråd om Billingeost.
TS har ett gäng trådar om sin hälsa och diverse mer eller mindre diffusa symptom. Hälsoångest ligger nära till hands. Personligen tycker jag synd om TS.
Det är proteiner som frisätts av värmen.
Men är detta första gången du steker fisk?
Varför ska du slänga dom bara för att det är vitt på dom?
Är protein från fisken. Ät du eller bättre bli luftterian. Funkar super ingen oro för maten mer. Lever lätt och gott.