• mcs1988

    Vad blir det för mat?

     


    Vad äter ni till middag idag? :) 

    (Vi ska äta stuvade makaroner, falukorv och morotsstavar.) 

  • Svar på tråden Vad blir det för mat?
  • klyban

    Svår svullning idag, en massa rostbiffskivor, pommes som sen gratineras med rejält med ost, och sen deglasera stekpanna, men lite kantareller som legat i vatten, lök och soja.


     


    Det var galet gott att äta, men nu har man istället matkoma och "ånger" ;)

  • Nandez
    klyban skrev 2020-12-15 21:04:45 följande:

    Svår svullning idag, en massa rostbiffskivor, pommes som sen gratineras med rejält med ost, och sen deglasera stekpanna, men lite kantareller som legat i vatten, lök och soja.


     


    Det var galet gott att äta, men nu har man istället matkoma och "ånger" ;)


    Vad gott

    Matkoma
  • Aniiee

    Lite tråkmat idag i form av köttbullar och makaroner med några lager ost. Måste ju spara oss inför julen =P

    Imorgon blir det långsamt fläsklägg i cider med rödkålsröra och rostad potatis.


    Gamla matvaror i kylen? Först får de päls, sen börjar de morra och SEN går de ut.
  • Anonym (Yummie)

    Blir/blev... kasslerskivor i ugn med smaksatt chili-cremefraiche och ris .....
    Alla mätta och nöjda.. 

  • Tow2Mater

    Provade något nytt; brockoli-avacado-soppa.
    Det var ju ätbart, men lät godare och såg godare ut än det var. Hackade pistachionötter, vitlök, buljong, salt och peppar gav inte tillräcklig smak, något saknades kändes det som.

  • klyban
    Tow2Mater skrev 2020-12-18 16:16:01 följande:
    Provade något nytt; brockoli-avacado-soppa.
    Det var ju ätbart, men lät godare och såg godare ut än det var. Hackade pistachionötter, vitlök, buljong, salt och peppar gav inte tillräcklig smak, något saknades kändes det som.

    Syra, sött och hetta brukar piffa upp det mesta, soja, tomat svamp är en öka umami.
    Rosta pistagen.

Svar på tråden Vad blir det för mat?