• Sogol

    Kvinnlig dejtingcoach slutar coacha kvinnor

    Frågan är dock om det hjälper att ha alla dessa coacher och influencers m.m. De är duktiga på att ta betalt, men kommer sällan med några vettiga synbara resultat. 

    Men hon är i alla fall en dejtingcoach som jobbat med att hjälpa kvinnor hitta någon. Men hon upplever är det i stort sett är omöjligt eftersom kvinnor kommer med långa kravlistor, och ingen av hennes förslag duger. De är inte beredda att dejta män som inte uppfyller alla krav på listan. Kvinnorna kräver alltså enligt henne nästintill perfektion för att de överhuvudtaget ska dejta någon.



  • Svar på tråden Kvinnlig dejtingcoach slutar coacha kvinnor
  • Sogol

    Citat från en kvinna som kommenterar videon. "Happily married for 35 years to the "nerdy" guy that I almost wrote off, because I thought he wasn't good enough. He is my gift from God. And... he gets sexier all the time."

  • annabellelee

    Jag har inte sett klippet för så engagerad är jag inte i frågan, men visst kan man ställa vilka krav man vill för att dejta någon, men som du själv påpekar är dessa kvinnor fortfarande singlar, och så blir det ju om kraven är högre än vad man kan erbjuda.

  • Anonym (meh)

    Det blir givetvis alltid generaliserande när man säger "alla kvinnor är" eller "alla män är". 

    Hon har stött på ett antal med kravlistor, det är inte = "alla kvinnor har kravlistor". Det är nog rätt få personer som över huvud taget tar hjälp av en dejtingcoach, så hur många % av befolkningen där hon bor, har hon egentligen grundat sina tankar på? 
    Och man kan då också tänka sig, att de som efter många krångliga dejtingår, bestämmer sig för att faktiskt ta hjälp av en coach säkerligen har stora problem/fasta idéer och det är nog därför denna coach menar att det är svårt att hjälpa dem. Det finns med andra ord säkert anledningar till varför just dessa hon refererar till, inte har mött en partner. 

    De som inte är singlar, kommer ju aldrig till henne för att få hjälp eftersom de inte behöver. 

  • Anonym (Anonym 666)

    En annan tanke är ju också att hon kanske inte är nån vidare bra coach då!

  • Anonym (Afghan)

    Kvinnor vill bara ha en stor plånbok och en stor kuk.

  • Paganini

    Lite oklar om jag förstår problemet. Om man har höga krav och hittar någon så är väl allt frid och fröjd. Och hittar man ingen med sin kravlista så får man antingen sänka kraven eller välja att vara ensam.

Svar på tråden Kvinnlig dejtingcoach slutar coacha kvinnor