• Wed 24 Feb 2021 11:20
    7452 visningar
    7 svar
    7
    7452

    Nidblödning? *TMI* Bild

    Hej!

    Imorse märkte jag av en lite blödning, första gången såg det väldigt ljusrosa ut. Har infogat en bild på ett resultat vid ett senare toa besök. Jag hade ÄL 13 februari. Jag brukar ha väldigt regelbunden mens och den är väntad att komma 28e februari, har väldigt kort mens 2 dagar ibland 3. Den brukar vara väldigt klar mörk röd. Jag har haft symptom kramper i tjejmagen, svullnad, lätt illamående, huvudvärk väldigt känslig kan börja gråta av ingenting*haha* dessa symptom har jag haft i ca 4dagar.

    Idag är det onsdag den 24e februari.

    Vad tror ni kan det vara en nidblödning/implantationsblödning? ??????

  • Svar på tråden Nidblödning? *TMI* Bild
  • Wed 24 Feb 2021 11:26
    #1
    +1

    Ser ut att vara väldigt mycket för att vara en nid men finns ju folk som blöder som en mens :)

  • Wed 24 Feb 2021 11:34
    #2
    Lilant skrev 2021-02-24 11:26:53 följande:

    Ser ut att vara väldigt mycket för att vara en nid men finns ju folk som blöder som en mens :)


    Ja man får väll se om det minskar i " flödet", för om de minskar kan väll det vara ett tecken på nid? :) Känns tidigt för mig att redan få mens. Om något brukar min mens vara sen inte tidig med flera dagar.

    Kan tillägga att jag 'drog' ut det som är på pappret med fingret eller hur man ska säga så det kändes inte som så mycket :)
  • Anonym (Möjli­gt)
    Wed 24 Feb 2021 13:26
    #3

    Äldsta sonen är den enda jag haft nidblödning med. Hade kraftig mensvärk så gick på toa, såg att det kom blod men det var bara den gången och inte mer än en enkrona. Tänkte jahopp då var det väl dags för mens, reagerade dock på att det var lite tidigt. Kom ingenting mer efter de toa besöket o tänkte inget mer på det. Plussade en vecka efter det :) avvakta en vecka så lär du ju märka om det var en nidblödning :)

  • Wed 24 Feb 2021 14:53
    #4

    Det är för sent för en nidblödning. Embryot fäster 5-7 dagar efter äl och idag är du 11 dagar efter. Gravid kan du ju vara ändå naturligtvis. Det kan vara pga sköra slemhinnor. Eller spottings och mensen kommer sen. Eller mellanblödning. Eller nåt mensliknande vissa gravida får runt när mensen skulle kommit. Du får vänta och se och ev. testa om några dagar.

  • Anonym (Oroli­gt att ha nidblö­dning)
    Wed 23 Feb 2022 21:26
    #5

    Hej!
    Ja det kan vara nidblödning. Det står fel på alla sidor att det bara kan vara lite blod och hålla på i en dag eller så även om det är vanligare. Jag har haft det tre gånger och det har varit från droppar till fylld halv binda varje dag i en från fyra dagar till en vecka.
    Det är ovanligt med nidblödning och det kan komma från dag 6 efter ägglossning till många dagar efter.
    Ta ett graviditetstest 18 dagar efter ägglossning, då borde det visa positivt om det är en graviditet.
    Det blöder tror de pga av att det finns många små fina blodkärl i livmodern och när embryot växer och celldelar sig så tar den sönder de små blodkärlen som då blöder. Du får mens om embryot slutar celldela sig och helt enkelt inte fungerar längre. Jag märker skillnad på att mensen börjar kraftigt och är mörkrött och luktar mens. Nidblödning luktar inget, bara järn och vatten. Det är brunt eller ljusrosa rött, inga klumpar. Varierar i mängd en dag lite nästa dag mycket, sen lite igen. Så brukar inte mens bete sig.
    Kanske min erfarenhet hjälpte lite :) men det är bara ett graviditetstest som kan berätta hur det ligger till för dig.

  • Anonym (Ullis­)
    Wed 23 Feb 2022 22:05
    #6

    Eller så är det bara spottings som kan komma helt plötsligt några dagar före mens även fast man aldrig haft det tidigare. 


    Är du gravid får du veta det om några dagar  

  • Anonym (längt­arefte­rbebis­)
    Thu 24 Mar 2022 10:01
    #7
    Nidblödning? 

    Hej, jag är i ÄL+9 och BIM - 4 och väntar otåligt på ett plus på stickan. 

    Igårkväll upptäckte jag en svag rosa flytning när jag torkade mig. Min kropp är som en klocka och jag har aldrig fått det innan mens förut ( vad jag kan minnas ) 

    Imorse när jag försökte "gräva" lite djupare upp mot livmoderhalstappen var det lite mer rosa. Det rör sig om ytterst lite. 

    Tog ett grav test imorse och det visade negativt. 

    Hur tidigt plussade ni som blivit gravida och hur såg era nidblödningar ut om ni hade någon? 
Svar på tråden Nidblödning? *TMI* Bild