• Anonym (Ängla­)
    Thu 8 Apr 2021 11:12
    370 visningar
    3 svar
    3
    370

    Sunkiga och smutsiga saker till försäljning?

    Hur många svin finns det i vårt samhälle?

    Ofta man ser prylar som är till försäljning med stora urin fläckar och smuts på? Får ni sålt sakerna med stora hål och fläckar på? Skäms ni inte att mestadels uppfattar er som vidriga efter att sett hur smutsiga ni är och hur äckligt ni har det? Speciellt nu i corona tider.

  • Svar på tråden Sunkiga och smutsiga saker till försäljning?
  • Thu 8 Apr 2021 13:16
    #1

    Vad har du varit med om?

  • Thu 8 Apr 2021 13:18
    #2

    Själv ser jag att folk både köper och säljer sminkprodukter som är öppnade och använda, som underlagskrämer, ögonskuggor etc. Folk är äckliga.

  • Anonym (Så mycket skit)
    Thu 8 Apr 2021 13:21
    #3

    Jag har sett en hel massa saker som beskrivs som "fint använt skick", i vår lokala köp- och säljgrupp. Barnskor, som är uttrampade, skitiga och rejält nötta, ibland till och med med hål i, beskrivs som "bra skick" och tas betalt för därefter. Jackor med fläckar och hål har "mycket kvar att ge" och trasiga pyjamaser för bebisar, med kräkfläckar kvar, säljs för en femtiolapp styck. Eller säljs och säljs, intresset verkar ganska svalt.

    Bäst var dock en lampa som såg ut som den blivit överkörd, men ändå beskrevs som "i fint skick, men lite dammig". I jämförelse med bilder på samma lampa från affären, var nog dammet det minsta problemet...

Svar på tråden Sunkiga och smutsiga saker till försäljning?