• ankanhornstull

    Bästa tips på barnvänligt resemål med en 2 åring?

    Tar gärna tips på land/stad/barnvänligt hotell ni kan tipsa om.

  • Svar på tråden Bästa tips på barnvänligt resemål med en 2 åring?
  • nnnnnnnn

    EN tvååring uppskattar väl det mesta? En bra lekplats, kanske lite djur att titta på eller liknande.
    Med pandemin på gång så är det väl bäst att ni tittar på resmål nära hemmet? Så beroende på var ni bor och hur ni vill resa (bil? Tåg? osv) så finns det nog en hel del att välja på.
    Kanske leta efter ett familjehotell som har lekrum, pool osv.
    Vet att vissa hotell har besök av Lollo och Bernie ibland, nu när charter är uteslutet för de allra flesta.

    Kanske kan tipsa mer när man vet om det är norra Sverige, mellan eller södra som ni tänker er. Eller bor ni kanske inte ens i Sverige?

  • Ruter

    I den åldern har vi valt ett mer bad och solsemester. Att komma ifrån med barnet/barnen och badat en massa och haft en vecka lugnt och skönt. Vi har dels åkt till kallithea och bodde då på Sunwing Kallithea Beach. Jättefint hotell och är man ute efter bad är det prefekt, ligger dock en bit ifrån restauranger om man inte väljer allinclusive. Vi har också varit till Mallorca, alcudia då bodde vi på hotell Zafiro Palace Alcudia även detta jättefint hotell, nära till stranden och till resturanggatan.

  • ankanhornstull

    Glömde svara, vi bor i Stockholm. Har funderat lite på Portugal, någon som vet vart man bäst åker då? Jag undviker helst ställen där det är stenigt, mycket backar och inte direkt optimalt för vagn eller att gå med småbarn, så alla ställen är inte optimala med barn.

Svar på tråden Bästa tips på barnvänligt resemål med en 2 åring?