• JockeL

    Skandinaviska kvinnor högre sexlust - sant?

    Hej,

    Enligt en undersökning har skandinaviska, eller nordiska kvinnor, högst sexlust i hela världen. Allra högst finska kvinnor, på andra plats svenska.

    78 procent av de svenska kvinnorna uppger att de har en hög sexlust.

    in.askmen.com/sex-dating/1117218/article/women-in-these-countries-have-the-highest-sex-drives

    Vad tror ni? Jag har mycket svårt att tro att det är några biologiska skillnader, att svenska kvinnor skulle vara kåtare än säg italienska, eller nigerianska eller varför inte irakiska kvinnor.

    Jag tror att det handlar om nivå på jämställdhet. Det vill säga, nordiska kvinnor har i hög grad möjlighet att känna efter och bejaka sin sexualitet.

    Förvisso har jag märkt att de allra flesta kvinnor är mycket kåta, de få erfarenheter jag har av kvinnor från andra länder är att precis samma sak gäller där.

    Men varför hamnar kvinnor från alla de nordiska länderna så högt i undersökningen?

  • Svar på tråden Skandinaviska kvinnor högre sexlust - sant?
  • Anonym (Ha)

    Knappast, dom som gjort den undersökningen har knappast vart i Asien ????

  • Anonym (?)
    Anonym (Ha) skrev 2022-01-15 00:03:57 följande:

    Knappast, dom som gjort den undersökningen har knappast vart i Asien ????


    Var i Asien menar du? Är de inte mer traditionella där?
  • Anonym (Karp)
    Anonym (Ha) skrev 2022-01-15 00:42:14 följande:

    Hela Asien.. dom har högre sexdrift och en mer avslappnad inställning. Samma med araber, afrikaner. Jag menar att denna undersökning är ett skämt.. skandinaviska kvinnor ger sex till sina män som belöning.. det gör man inte i övriga världen. Man har sex för man tycker om det.. ???????


    Hela Asien? Afghanistan? Pakistan? Iran? Mer avslappnad inställning till sex? Verkligen?

    Och du menar att araber, som f.ö. till rätt stor del finns i västra Asien, har en mer avslappnad inställning, de med? Yeah, right!
  • Anonym (kaffedraken2)

    det beror väldigt mycket på åldern tror jag

  • Maya84
    Anonym (Ha) skrev 2022-01-15 00:42:14 följande:

    Hela Asien.. dom har högre sexdrift och en mer avslappnad inställning. Samma med araber, afrikaner. Jag menar att denna undersökning är ett skämt.. skandinaviska kvinnor ger sex till sina män som belöning.. det gör man inte i övriga världen. Man har sex för man tycker om det.. ???????


    Araber har en mer avslappnad instalning till sex och skandinaviska kvinnor "ger sex" till mannen som beloning?

    Hur manga skandinaviska kvinnor lever i ett forhallande dar familjen bestamt vilken man hon ska gifta sig med?
    I vilka arbiska lander far man visa "public display of affection" utan att man bryter mot en lag? Man far inte ens hangla offentligt i vissa lander.

    Haha, shit vilka kassa pastaenden
  • Anonym (Lite sex?)

    Att någon är kåt, känner sig kåt beror nog i många fall på sexuell frustration istället för den typen av lust testet antagligen vill ge sken av.

    I perioder jag inte haft sex....fy fasen vad kåt jag är. Jag är bra mycket kåtare då än när jag är i relation med en karl, har sex, kanske får orgasmer. Har jag ett sexliv, även om det inte är fantastiskt, räcker att jag har ett öht... så känner jag mig inte så särskilt kåt av mig alls.

    Så testet kanske indikerar det, vi har lite sex, därför är vi kåtare.

  • Anonym (ppp)

    Märklig undersökning. 

    Det handlar säkerligen om våra sociala konstruktioner. Det finns ju kulturer där kvinnor inte "får" visa att de kan ha sexuell lust. Så var det i Sverige förr också för det var ju inte fint av väluppfostrade flickor att visa sådana känslor osv. 
    Idag får vi visa vad och hur mycket  vi vill.

    Det finns länder där kvinnlig omskärelse omöjliggör att kvinnan ens får sexlust eftersom klitoris är bortskuren osv, så i de länderna stämmer det säkert att kvinnor inte verkar ha så mycket lust. 

  • JockeL

    Av svaren att döma, ingen som tar detta på allvar tror jag. Inte jag heller egentligen. Men jo, jag tror att skandinaviska kvinnor är rätt bra på att bejaka sin sexualitet. Men det är en kulturell och inte en biologisk grej.

  • Hotelliggaren

    Tror att vår sekulära och moderna upplysta samhälle gör att kvinnor svarar ärligare. I många länder är det inte ok för an kvinna att säga att de har stor lust. Min egen uppfattning är annars att svenska kvinnor har lite lägre lust än tex de från mellanöstern eller sydamerika. Dom är det drag i!

  • Tesskk

    Tror inte tjejer gillar sex... kanske 20 % .. jag är svensk men avskyr sex så

Svar på tråden Skandinaviska kvinnor högre sexlust - sant?