• Anonym (Noooo­!)
    Sat 3 Dec 2022 20:07
    7899 visningar
    71 svar
    71
    7899

    Vad är det för fel på kyckling filen nu för tiden??

    Brukar äta kyckling. Häller i allt i en större stekpanna, 2 kg. Förut tog det 2 h när man lät det puttra på. Men nu sen senaste sändningen till butik blir ju aldrig klart!!!


    Vad har hänt ???? Köpte ju 6 kg på en gång sist. Ska det va såhär o aldrig bli ätligt, va tusan ska jag göra ??

  • Svar på tråden Vad är det för fel på kyckling filen nu för tiden??
  • Sat 3 Dec 2022 21:53
    #11
    +3

    Köra kycklingfiléer 3 timmar i stekpanna och dom är fortfarande rosa? Yeah right hörru. Du kanske glömt slå på spisen? Drömmer

  • Anonym (Enkel­t)
    Sat 3 Dec 2022 21:57
    #12
    flygrl skrev 2022-12-03 21:53:40 följande:

    Köra kycklingfiléer 3 timmar i stekpanna och dom är fortfarande rosa? Yeah right hörru. Du kanske glömt slå på spisen? Drömmer


    I tärningar dessutom.... 
  • Anonym (Huh?)
    Sat 3 Dec 2022 22:10
    #13

    Tärnad kyckling blir ju klar på nolltid så antingen har det inte kokat pga fel på spisen eller också är kycklingen av nåt skäl rosa i sig självt. För annars är den klar för några timmar sen typ. Eller har du nåt i såsen som färgat kycklingen rosa?

  • Anonym (Enkel­t)
    Sat 3 Dec 2022 22:11
    #14

    Ts, har du skurit upp bitarna så du faktiskt ser att de är rosa inuti....?

  • Sat 3 Dec 2022 22:13
    #15
    -1
    Anonym (Enkelt) skrev 2022-12-03 21:57:19 följande:
    I tärningar dessutom.... 
    Precis, det borde ju knappt va nåt kvar i pannan. Håll brandsläckaren i högsta beredskap ffs!
  • Anonym (Enkel­t)
    Sat 3 Dec 2022 22:25
    #16
    flygrl skrev 2022-12-03 22:13:50 följande:
    Precis, det borde ju knappt va nåt kvar i pannan. Håll brandsläckaren i högsta beredskap ffs!
    Hahaha :D Ja även med en "trasig" spis så ska de vara klara, OM man har vätska som täcker eller ser till att röra runt osv.
  • Anonym (Noooo­!) Trådstartaren
    Sun 4 Dec 2022 21:39
    #17
    -2
    flygrl skrev 2022-12-03 22:13:50 följande:
    Precis, det borde ju knappt va nåt kvar i pannan. Håll brandsläckaren i högsta beredskap ffs!

    Shit vad dryg du var då. O jag som gillade dig :( Fick du luft efter "favorit användare" här på familjeliv där du lyftes upp? 


    Den var rosa men lät det stå på en stund till utan lock o den såg bättre ut därefter.


    Jo, den kokade som jag kallade för "puttra" i 3 h. plus lite till därefter utan lock som sagt.

  • Anonym (Noooo­!) Trådstartaren
    Sun 4 Dec 2022 21:41
    #18
    Anonym (Enkelt) skrev 2022-12-03 22:25:31 följande:
    Hahaha :D Ja även med en "trasig" spis så ska de vara klara, OM man har vätska som täcker eller ser till att röra runt osv.
    Jag brukar låta det koka i stekpannan (ingen vanlig svart tefllon panna) utan en med höga kanter o rent stål. Brukar ha det på i 2 timmar o så är det klart, denna gången tog det 3 timmar +!!!!
  • Anonym (Noooo­!) Trådstartaren
    Sun 4 Dec 2022 21:42
    #19
    Anonym (Enkelt) skrev 2022-12-03 22:11:53 följande:

    Ts, har du skurit upp bitarna så du faktiskt ser att de är rosa inuti....?


    Självklart gjorde jag det, annars hur ska jag veta att den var rosa inuti? Visserligen så hade jag rätt stora tärningar den här gången.
  • Anonym (Enkel­t)
    Sun 4 Dec 2022 21:43
    #20
    Anonym (Noooo!) skrev 2022-12-04 21:39:31 följande:

    Shit vad dryg du var då. O jag som gillade dig :( Fick du luft efter "favorit användare" här på familjeliv där du lyftes upp? 


    Den var rosa men lät det stå på en stund till utan lock o den såg bättre ut därefter.


    Jo, den kokade som jag kallade för "puttra" i 3 h. plus lite till därefter utan lock som sagt.


    Rörde du om någonting? Var all kyckling täckt av vätska?
Svar på tråden Vad är det för fel på kyckling filen nu för tiden??