20 hysteriskt roliga trådar ur Familjelivs arkiv

Förkovra dig i roliga trådar från Familjelivs arkiv! Foto: Montage / Pexels
Förkovra dig i roliga trådar från Familjelivs arkiv! Foto: Montage / Pexels

Hon kom på sin sambo med att äta upp akvariefiskarna – en annan stal en kinesisk hamster. Familjeliv har störtdykt ner i den outgrundliga skattkammaren på forumet och hittat trådarna du absolut inte vill missa.

Ja, må vi leva! I år fyller Sveriges största forum för familjefrågor 20 år. Det firar vi givetvis med att störtdyka ner i Familjelivs gamla forumtrådar. Bland miljontals trådar som skapats genom åren finns det 20 stycken riktigt roliga trådar, som verkligen sticker ut.

Let's go! 20 roliga trådar från Familjeliv

1. Mannen som erkände att han var dendrofil

I tråden “Min man hade sex med en gran” kommer kvinnan och hittar sin man juckandes mot en julgran. Senare erkänner mannen att han är “dendrofil”.

3 december 2012:

“Usch, kom hem från jobbet för en halvtimme sedan och kom på min man juckades mot vår julgran. :( Vet inte hur jag ska ta detta. Det kom sperma på den och jag kommer troligen få behöva köpa en ny, då sperman vägrar försvinna. :(

Han har gått ut till krogen eftersom han skämdes så mycket, men han erkände att han var dendrofil. Vet inte ifall jag kommer kunna fortsätta med den här relationen, kommer aldrig se min man på samma sätt igen. Det är perverst och vidrigt att tända på träd.

Vad ska jag göra?”

Trolltråd eller på riktigt? Det kan man aldrig veta!

2. Banan under armen – HJÄLP!

I tråden “Jag har en banan under armen – HJÄLP!!!” möter vi en stackars trådstartare som inte riktigt kan beskriva sitt tillstånd så att folk förstår.

22 oktober 2012:

“HJÄLP!

Detta kanske låter väldigt konstigt men jag har fått en banan under armen eller det känns snarare som det.

Igår så provade jag på T-Röd, är inte beroende, kan detta va orsaken till att jag har fått den dära bananformade saken under huden?

Är väldigt rädd!

Tacksam för svar!”

3. Eldade upp sin mans fula one-piece

I tråden “Jag eldade upp min mans onepiece” beskriver trådstartaren hur hon bränt upp sin mans fula onepiece. Frågan är hur det gick sen, när han förstod vad hon gjort?

22 oktober 2012:

“Jag stod inte ut längre - nu har jag lagt min mans fula senapsfärgade onepiece i kakelugnen och den sprakar underbart och rofyllt därinne. Men nu oroar jag mig för hans reaktion. Han kommer nog att bli arg. Det kanske är lika bra att jag flyttar?”

4. “Min sambo äter upp mina akvariefiskar!!!”

I den minst sagt virala tråden “Min sambo äter upp mina akvariefiskar” får vi möta en trådstartare som upptäckt att hennes sambo verkar ha en svag länk för guppies…

11 februari 2011, utdrag:

“På senaste tid har jag märkt att det försvunnit ungfiskar fast inte reflekterat så mycket över det då jag trott att dom blivit uppätna/dödade av dom större fiskarna. Igårkväll gick jag o la mig och min sambo satt uppe o spelade på sitt playstation. Efter någon timme vaknade jag och skulle gå upp för att dricka lite och då står min sambo över akvariet med håven i näven och äter ur den... Jag blev helt ställt o fick först bara ur mig ett: Vad fan gör du??”

5. Snodde en kinesisk hamster – fick dåligt samvete

I tråden “Snodde en kinesisk dvärghamster – dåligt samvete” erkänner trådstartaren sitt infall att sno en hamster från en djuraffär. Nu har han dåligt samvete och ber om råd.

18 oktober 2011:

“Hej, man på 44 bast här, jag har länge velat ha en hamster och idag tog jag mod till mig, tog bussen till djuraffären och stal en grå silkeslen kinesisk dvärghamster som jag stoppa i jackfickan.

Då jag redan hade bur och allt ordnat hemma (som jag köpt tidigare) så var det bara att åka hem.

Dock så får jag lite dåligt samvete av detta och funderar på att gå tillbaka till affären och lämna tillbaka Lorven som jag döpt honom till? Vad skulle ni gjort i min sits?”

6. “Vart ska man ha tungan när man andas?”

I tråden “Vart ska man ha tungan när man andas” blir trådstartaren lite existentiell kring det här med “tungan rätt i mun”.

25 september 2018:

“Jag har nyss börjat med att andas igenom näsan. Har hört att detta är bättre.

Jag vet inte vart jag ska lägga tungan när jag andas igenom näsan, ska jag lägga den i gomen?

Jag brukar ha tungan bakom nedre framtänderna. Vet inte om det är dåligt, kan tänderna bli sne eller något?”

7. Hur tillagar man räkor med ansikte?

Tråden som till och med gav upphov till en boktitel i samma namn har skapat rubriker och spridits som en löpeld på nätet. “Hjälp! Vad ska jag göra med räkorna” är det många som minns, så här börjar den:

3 juni 2009:

“behöver tips köpte 3 påsar frysta räkor med ansikten för att det var billigt...

men vad kan jag göra med dom??? hur tillreder jag dom??”

8. Oklara rester av falukorven

I tråden “Pinsam fråga, men vad gör ni med det som blir kvar av falukorven?” blir forumdeltagarna minst sagt fundersamma över vilka rester det är trådstartaren menar:

21 mars 2013:

“Det känns rätt pinsamt att behöva fråga, men vad gör ni med det som blir kvar av korven när ni tex steker falukorv?

Kastar ni det? Eller tar ni tillvara på det på något vis?

Känns lite dum att slänga så mycket…”

9. Svägerskan låtsades vara mig – och tog mitt jobb

I tråden “Hon låtsades vara mej – sen tog hon mitt jobb” möter vi en ledsen och frustrerad trådstartare som har fullt upp med en lömsk svägerska…

8 februari 2011:

“Min svägerska har varit arbetslös länge och är tydligen villig att göra vadsomhelst för att få ett jobb. Hon ringde företaget igår, låtsades vara jag och tackade sedan nej i mitt namn. Därefter gick hon in på företaget och ansökte om jobbet själv. Hon fick skriva på papprena på en gång då dom behöver anställa så fort som möjligt.”

10. En mystisk kvinna med en kopp kaffe

I tråden “En mystisk kvinna med en kopp kaffe spionerar på mig” får några av oss skrattpåslag – medan andra av oss blir lite perplexa… Är det inte lite läskigt?

29 december 2015:

“Den senaste veckan har jag noterat att en mystisk kvinna med en mugg kaffe stirrar på mig dagligen.

Dag 1: jag står i Ica och handlar. Jag går ut och där står en mystisk kvinna med en koppa kaffe och tittar på mig samtidigt som han sakta och sensuellt rör på sina höfter.

Dag 2: jag klipper mig hos frisörer och utanför skyltfönstret står den mystiska kvinnan med en kopp kaffe och tittar på mig under hela frisörbesöket. När jag går ut och är klar har den mystiska kvinnan mystiskt försvunnit.

Dag 3: jag tränar på gymmet och en mystisk kvinna med en kopp kaffe tittar på mig med en sensuell blick samtidigt som hon smeker handen på sitt lår.

Dag 4: jag är inne på toaletten i stan. Jag gör ut och en mystisk kvinna med en kopp kaffe går in i toaletten efter mig.

Vad är det som händer? Ska jag polisanmäla?”

11. Körde över grannens katt – 3 gånger

En gång är ingen gång – men att lyckas köra över grannens katt tre gånger är kanske lite suspekt? Så här startar tråden “Körde över grannens katt 3 gånger”:

7 maj 2011:

“Igår kväll när jag skulle åka till affären kände jag hur bilen liksom hoppade till när jag började backa. Jag lade i ettan igen och körde framåt och kände hur det hoppade till igen. Trodde det hade blivit något fel på bilen så jag backade ut ur garaget igen och hoppade ur bilen för att kolla. Där låg resterna av grannens katt... Grannen och jag har bråkat massor om den här katten så jag misstänker att hon inte kommer att tro att det var en olyckshändelse. Så vad gör jag nu? Har funderat på att lägga katten på vägen här utanför ikväll för att få det att se ut som en olycka. Har ni några bättre förslag?”

12. “Katten vill att jag ska göra abort”

Kan katter utropa “aaaaboooort?” ja, i alla fall om vi får tro trådstartaren i tråden “Min katt vill att jag ska göra abort”. Är det bara ett sandlådan-prank – eller är det på riktigt? Allt kan hända på Familjeliv...

“Jag upptäckte för någon vecka sedan att jag är gravid (runt vecka 6-7 nu, tror jag). Min katt verkar veta vad som är på gång, för hon är som förbytt. Hon fräser och klöser mot magen när hon är i mitt knä, som om hon tror att det är något ondskefullt som växer där inne. När hon jamar låter det ibland som att hon säger "aaaboooort" och hon har då blicken riktat stadigt mot mig.”

13. Frun vill inte ha sex – maken vill dö i förtid

Maken är trött på att frun inte bjuder till i tråden “Min kvinna ger mig inte sex – jag vill dö”:

31 augusti 2013:

“Min kvinna ger mig inte samlag mer än kanske 1 gång per år. "Gå och onanera din gubbe" säger hon. Detta är hemskt. Ibland vill jag dö i förtid. Och ibland vill jag skiljas.just nu känner jag mig deprimerad. Vi är båda 63.”

14. ALLA trådar om pinsamma förlossningshistorier

Det finns en hel skog av förlossningstrådar som handlar om pinsamma scenarier. Det börjar med tråden “Roliga händelser under förlossningen” men tråden har många efterföljare. Mycket kretsar kring märkliga utspel när lustgasen kickar in… Varm igenkänning. Rekommenderas!

15. Grannen som stod naken och åt en banan

I tråden “Knäppa grannar – din story!” delar forumdeltagarna med sig av sina knäppaste grannhistorier. Det finns en uppsjö att välja bland, bland annat den här:

“Grannen i huset mittemot som varje kväll stod naken i sitt fönster och stirrade ut medan han åt en banan. Sen öppnade han fönstret och slängde ut bananskalet på gatan.”

16. Djupa tankar om daggmaskar

I tråden “Jag har en konflikt om daggmaskar” får vi möta en fundersam trådstartare som inte kan släppa tankarna på daggmaskarnas mystiska beteende…

“Jag tänkte på en sak nu när det regnar. Jag var ute och gick i skogen på asfaltet. Då ser jag hur daggmaskarna kryper från ena sidan av vägen till den andra. Varför gör de så? De gör alltid så när de regnar. Varför ligger de inte och bara chillar på sin sida av skogen. Måste de korsa vägen? De gör alltid så. Har de inte under så miljoner åt fattat att de torkar till döds när asfaltet blir tort om de inte hinner korsa vägen? Eller har de ännu inte fattat att människor cyklar över dem eller råkar trampa ihjäl dem? Så jävla hjändöd insekt!”

17. Frun låser köket – “Så satans jobbig!”

I tråden “Min fru låser köket” tampas trådstartaren med ett irriterande beteende hos frun – som låser dörren och öppnar bara dörren vid speciella tider.

28 januari 2016:

“Min fru är satans jobbig. Hon låser köket och har det öppet 5 gånger om dagen. Frukost mellan 7-9. Lunch mellan 12-14. Mellanmål kl 16-16:30. Middag kl 18-20. Kvällsmål kl 22-22:30.

Tröttsamt med dessa jävla regler. Hon säger stt hon gör så för stt hon vill ha rent i köket och att hon inte accepterar att man äter som en dåre.

Helt sjukt. Jag får avsmak av henne. Jag har varit ärlig och sagt det. Jag hatar snålhet. Hon är snål, det är enbart därför hon är så, jag vet det! För jag är ren av mig. Jag städar hemmet mer än henne, sköter sysslor och allt.

Vet bara inte vad jag ska göra för att få henne att sluta med detta sjuka beteende :/?”

18. Ett j*vla överflöd av mansbebisar

I tråden “Vem uppfostrar alla mansbebisar?” är trådstartaren trött på detta daltande med mansbebisar.

“Då det verkar vara ett överflöd på just mansbebisar så undrar jag vem som uppfostrar dem.”

I tråden får TS många mothugg – är det rent av sexistiskt att kalla män för mansbebisar?

19. Frun kom på honom flera gånger: ”HAN ÄTER SNOR!””

Barn som äter snor är väl inte jätteovanligt, men vad gör man när ens vuxna man har snor som kvällsdelikatess? I foumtråden “Han äter snor!!” är trådstartaren både trött och äcklad av sin kära hälft.

I oktober 2014:

“Jag vetefan vart jag ska ta vägen i det här, har ingen att prata med. Vill inte att någon ska veta om det heller för jag skäms!!!!

Jag älskar min man, han är så himla himla bra på alla sätt och vis.

MEN, och ett stort MEN!!!!

HAN ÄTER SNOR!!!!!!! Så jävla äckligt!!

Han förnekar det, men jag har kommit på honom flera gånger nu!

Hur kommer man över en sån här grej? Kan inte titta på honom utan att se honom som den snorätande lilla äcklet... Urk!!

Vad hade DU gjort om det var DIN man/fru?!?!”

20. Fyllehistoria – “vart f*n tog kompisen vägen?”

I tråden “Pinsamma saker ni sagt och gjort på fyllan” delar användarna med sig av sina snurriga historier från sina bravader.

“Jag och min kompis Tina var på väg hem från en HELKVÄLL för några år sen. Vi går och pratar och helt plötslig är hon borta. "Vart fan tog hon vägen?.." tänkte jag. Går tillbaka kanske 20 meter och hittar henne i en buske. Hon har tvärdäckat i en buskjävel!”

In och förkovra dig i fler berättelser!