Christina Schollins avslöjande ord om Pernilla Wahlgren: "Med barn"

Mitt i bröllopsförberedelserna möts Pernilla Wahlgren av en oväntad kommentar från sin mamma Christina Schollin. Läs mer här! 

Pernilla Wahlgren och Christina Schollin.

Pernilla Wahlgren är just nu inte bara aktuell i "Wahlgrens värld" som sänds på Kanal 5, utan också i SVT:s "Allsång på Skansen". Där är hon för andra året i rad programledare – en riktigt uppskattad sådan. Efter förra årets succé har hon även i år – redan efter första programmet – tagit emot massvis med beröm. 

"Så proffsig du är Pernilla och allt levererar du med glimten i ögat och mycket humor! Kommer sitta klistrad varje tisdag!", "Du är ett proffs! Finns ingen bättre allsångsledare.", "Jag har inte tittat på allsången på många år men sen du blev allsångsledare har jag inte missat" och "Du är såå proffsig Pernilla" är några av de kommentarer som strömmade in på Pernillas Instagram efter Allsångspremiären. 

Pernilla Wahlgren i "Allsång på Skansen" 2024.

I hela åtta program kommer vi få se Pernilla Wahlgren på Sollidenscenen på Skansen, och om du inte får nog av Pernilla och hennes familj kan du dyka in i den senaste säsongen av "Wahlgrens värld". Precis som "Allsång på Skansen" sänds den femtonde säsongen av realityserien i åtta avsnitt, och i säsongsavslutningen som sänds på Kanal 5 den 11 juli får tittarna följa med på Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers bröllop. 

Man får dessutom sig en titt i förberedelserna, och när Pernilla är i sitt sovrum och testar brudklänningar i sista sekund kommer hennes mamma Christina Schollin in och säger ett och annat. 

Christina Schollin satt i publiken på premiären av "Allsång på Skansen" 2024.

I avsnittet visar Pernilla Wahlgren upp de två klänningsalternativ hon har inför bröllopet. Det är en klänning i spets och bröllopsklänning klädd i glimrande paljetter. Till slut valde hon den paljettklädda klänningen – ett mycket bra uttrycker Christina Schollin i avsnittet. 

– Oj, oj, oj. Du är min lilla prinsessa, hörs Christina säga när hon ser Pernilla i paljettklänningen. 

Pernilla och Christina i "Wahlgrens värld".

När hon ser sin dotter i spetsklänningen uttrycker hon sig rejält annorlunda: 

– Får jag säga var jag tycker? Den första tycker jag. Där ser det ut som att du är med barn. 

– Tack mamma, ärligheten själv, ger Pernilla som svar. 

Pernilla och Christina i "Wahlgrens värld".

I en synk berättar Pernilla att hon inte är helt nöjd med hur Christina uttrycker sig när hon ska ge sin åsikt: 

– Hon är så diskret min mamma när hon ska ge sin kritik, säger Pernilla skämtsamt.