Gift vid första ögonkastet-profilen ska bli pappa: "Som vi längtar" 

Bebislycka för "Gift vid första ögonkastet"-profilen Alexander Sjöstrand ska bli pappa!

Deltagare i Gift vid första ögonkastet 2023.

"Gift vid första ögonkastet" är ett program som skapar en hel del känslor – både för dem som medverkar i programmet och de som tittar. 

Dejtingprogrammet, som sänds på SVT, är inne på sin tionde säsong och även den har skapat mycket reaktioner, inte minst på grund av att två av paren valt att hoppa av. 

Både Jimmy Nordqvist och Linnea Alsberg samt Anastasia Exner och Torsten Malmgård har valt att avbryta experimentet, och kvar står paren Rosanna Segerstedt och Christoffer Sundén samt Emmy Johansson och Mattias Cedergren. Hur det går för dem återstår att se i finalavsnitten! 

Deltagare i "Gift vid första ögonkastet" 2024!

Förra årets säsong var även den en spännande sådan. Några som var med då är Stina Thunberg och Fredrik Lindberg samt Arvid Stark och Ida Lind – två par som fortsatt sina äktenskap och som då väntar respektive har fått barn ihop! 

Redan innan säsong 9 nått sitt slut hade paret Agust Örn Helgason och Caroline Axelsson avslutat sitt äktenskap. Även Alexander Sjöstrand och Lina Tomikas valde att avsluta sin relation, dock efter att säsongen nått sitt slut. 

Alexander Sjöstrand och Lina Tomikas.

Idag har både Alexander Sjöstrand och Lina Tomikas hittat kärleken på nytt, och nu har Alexander gått ut med den stora nyheten att han och flickvännen Sara väntar barn ihop.

Det är på Instagram som Alexander delar den glädjande nyheten att de väntar en son:  

"Under många år har jag haft en stor barnlängtan, vilket också lyftes under vår säsong i GVFÖ.De senaste åren har denna dröm varit långt borta eftersom jag var singel under många år och hade svårt att hitta någon att dela livet med. Fram tills förra året då jag träffade Sara, vilket är det bästa som hänt mig. Sedan dess har otroligt mycket skett. Flytt till storstaden, nytt jobb och sambolivet. Dessutom uppfylls livsdrömmen i slutet av oktober, då vår familj blir tre. Som vi längtar efter vår son <3", skriver han i ett inlägg. 

Vi säger stort grattis till Alexander och Sara!