Victoria Silvstedt om att bli mamma vid 60: "Jag är så het"

Victoria Silvstedt har frusit sina ägg och ser fram emot att "kläcka" dem – när hon blir 60 år. Läs mer här! 

Den tidigare supemodellen Victoria Silvstedt, 49, är född i Skellefteå, men har levt stora delar av sitt liv utomlands. Idag är Victoria Silvstedt bosatt i Monaco. Där lever hon ett minst sagt lyxigt liv tillsammans med den tillsammans med den 61-årige schweiziske multimiljonären Maurice Dabbah

Victoria Silvstedt och Maurice Dabbah

Victoria Silvstedt och Maurice Dabbah har varit tillsammans sedan 2011, men några barn har de ännu inte skaffat. Förälder är dock något som hon gärna vill bli, och därför har hon frusit sina ägg. Det berättar hon i Lotta Bromés radioprogram "Lotta Bromé på Mix Megapol". 

Victoria Silvstedt vill få barn 

I radioprogrammet berättar hon att hon tidigare tänkt att "händer det så händer det", men att hon insett att för henne har det inte funkat så när det kommer till barn. I "Lotta Bromé på Mix Megapol" berättar Victoria Silvstedt om valet att frysa sina ägg, i hopp om att bli mamma framöver: 

– Det har jag, så man kan ju kanske kläcka dem om tio år. 

Har frusit sina ägg

Det faktum att hon fyller 60 år om tio år ser hon inte som något problem: 

– Men alltså jag har mer energi nu än vad jag hade när jag var typ 40, jag är så het. Så jag tror det beror på hur man personligen känner sig. Åldern numera är bara ett nummer, man måste kolla på hur man är fysiskt och mentalt.

Lästips

Så gick det för paren i "Gift vid första ögonkastet" 2024

Femkamp midsommar – 5 roliga lekar till festen

8 roliga snapsvisor till sånghäftet på midsommar