Efter sjukhusbeskedet: Poddkollegan om Malin Gramers hälsa: "Mår inte så bra"

Nyligen berättade Malin Gramer att hon blivit inlagd på sjukhus, något som skedde under en utlandsresa och fick som följd att hon tvingades flyga hem till Sverige. Nu berättar Gramers poddkollega och vän Jessica Lasses om hur programledaren mår.

Malin Gramer är fortsatt sjuk, berättar poddkollegan och vännen Jessica Lasses.

Det var i förra veckan avsnitt av podcasten "Mitt i livet" som Malin Gramer berättade att hon då blivit hemflugen från sin utlandsresa till följd av att hon blivit sjuk samt inlagd på sjukhus.

– Jag är sjuk. Jag är så jävla sjuk. Alltså jag är så sjuk. Jag har åkt på något men jag vet inte riktigt vad det är, men jag ska få sjukvård och har varit inne på sjukhus tidigare. Nu kommer jag få åka hem till Sverige., säger hon och tillägger att hon förhoppningsvis mår bättre inom några dagar, sa Malin Gramer i avsnittet.

Läs mer: Malin Gramer inlagd på sjukhus: "Har så mycket att berätta"

Jessica Lasses om Malin Gramers sjukdomstillstånd: "Mår inte så bra"

Malin Gramer själv har inte varit aktiv på sociala medier på över en och en halv vecka. Däremot har hennes poddkollega Jessica Lasses uppdaterat, bland annat om vännens hälsa.

I en video som är publicerad på podcastens Instagram-konto berättar Jessica Lasses att Malin Gramers inte längre är inlagd på sjukhus:

– Hon mår fortfarande dåligt men hon ligger inte på sjukhus i alla fall, säger Lasses i videon.

Hon lugnar även oroliga följare genom att säga att Malin Gramer förhoppningsvis är tillbaka i fredagens avsnitt.

– Hon mår inte så bra men hon är i alla fall hemma och blir omhändertagen och är strax tillbaka, säger Jessica Lasses.