Publicerad 4 September 2018

Fotograf:

I samarbete med SF Kids Svårt att komma tillbaka till rutinerna? Varva ner med barnens favoriter innan läggdags!

Ett tio veckor långt sommarlov börjar lida mot sitt slut. Frågan är om barnen är riktigt redo för att komma tillbaka in i rutinerna, där långa härliga sovmorgnar byts ut mot tidig väckning och sena buskvällar är ett minne blott. 
Varför inte smygstarta hösten och fortsätta att ha en mysig stund tillsammans på kvällen innan det är dags för skola?

Övergången från sommarlov till skola eller förskola är inte alltid det lättaste. Det kan vara svårt för många barn att vända på trenden och komma i säng tidigt, men om det innebär att varva ner med deras favoritprogram eller lyssna på en spännande ljudbok kanske det går lättare!

Gör så här: leta fatt på närmaste dator eller mobil, skapa ett konto på SFkids.com och börja streama! Med rabattkoden SKOLSTART19 får du två månader gratis. 

Med SF Kids kan barnen enkelt själva välja bland alla deras favoritprogram och karaktärer – allt från Frost, Chuggington och Greta Gris, till Alfons, Pippi och Bamse.

Här finns även över 200 barnböcker för barnen att uppleva. Välj mellan e-böcker och ljudböcker, där även bilder rullar i bild, anpassat efter bokens uppläsning. En ljudbok är både sövande och ett sätt för rastlösa barn att öva upp sin förmåga att lyssna och att koncentrera sig.

En godnattsaga, om det så är en bok eller en tecknad serie, är en mysig aktivitet för att avrunda kvällen på. SF Kids filmer och serier spelas på surfplattan, tv’n, datorn eller mobilen, och barnen kan enkelt själva navigera sig runt i appen. Det går även att titta offline genom att ladda ner programmen i förväg, perfekt om man råkar somna mitt i en film (hoppas!) och tittar klart nästa dag.

Så, hitta tillbaka till rutinerna tillsammans med SF Kids (trots att sommaren inte riktigt är slut än!)

I samarbete med SF Kids

Textstorlek 1 2 3

Innehåll