Publicerad 21 January 2019

Fotograf:

Fyra storfilmer du verkligen inte vill missa

Att hitta den perfekta filmen för filmkvällen är inte det enklaste och det är lätt att valet av film tar galet lång tid. Här får du våra bästa tips, så att du kan fokusera på det viktigaste: Att poppa popcorn!
THE PREDATOR
ACTION. USA/Kanada. 2018. Med Boyd Holbrook och Trevante Rhodes. Från 15 år. Längd 1.47

Om filmen
För alla som älskar klassisk action kommer den nyaste Predator-filmen verkligen vara helt perfekt. Filmen tar med sig tillräckligt mycket från originalet men gör samtidigt Predator relevant för 2019. Du kommer inte ens sakna Arnold!

Sfanytime The Predator

Handling
Jakten fortsätter på hemmaplan när The Predator är tillbaka. Genetiskt uppgraderade med DNA från andra arter är universums farligaste jägare den här gången starkare, smartare och dödligare än någonsin. När en ung pojke av misstag råkar trigga deras återkomst till jorden kan bara ett gäng avdankade ex-soldater och en missnöjd NO-lärare förhindra slutet för mänskligheten.

Köp filmen nu hos SF Anytime. Efter den 28 januari finns den dessutom att hyra. Läs mer här >>


The SPY WHO DUMPED ME
KOMEDI. USA/Kanada. 2018. Med Justin Theroux och Mila Kunis. Från 15 år. Längd 1.57

Om filmen
Mila Kunis och Kate McKinnon är ett riktigt dream team i den här fartfyllda action-komedin. Perfekt film för filmkvällen där man bara vill slappna av och må riktigt bra.

Sfanytime The Spy Who Dumped Me

Handling
Audrey och Morgan, två trettioåriga bästa vänner från Los Angeles, kastas oväntat in i en internationell konspiration när Audreys expojkvän, som visar sig vara en spion, dyker upp i hennes lägenhet jagad av ett team mördare. Duon förvånar sig själva med att ge sig iväg på en jakt genom hela Europa bland mördare och misstänkta, och en charmig brittisk agent, när de försöker kläcka en plan för att rädda världen.

The Spy who Dumped me finns att köpa hos SF Anytime. Den 28 januari lanseras den även som hyrfilm Läs mer här >>


THE NUN
SKRÄCK. USA. 2018. Med Demián Bichir och Taissa Farmiga. Från 15 år. Längd 1.36

Om filmen
The Nun är ett måste för alla skräckfantaster, särskilt om du uppskattat The Conjuring-filmerna eller deras spinoffs i Annabelle och Annabelle: Creation. Fram med skräms-kudden och se till att ha någon att hålla i handen.

Sfanytime The Nun

Handling
När en ung nunna tar sitt liv på ett kloster i Rumänien skickar Vatikanen en präst och hans lärling för att utreda fallet. Tillsammans avslöjar de den skrämmande hemligheten... De riskerar inte bara sina egna liv, utan även sin tro och sina själar, då de tvingas konfrontera den onda kraften från den demoniska nunna som först skrämde världen i "The Conjuring 2".

Köp filmen hos SF Anytime från 139 kronor.Efter 21 januari kan du dessutom hyra den! Läs mer här>>


THE EQUALIZER 2
ACTION. USA. 2018. Med Denzel Washington och Pedro Pascal. Från 15 år. Längd 2.01

Om filmen
Att spendera en kväll tillsammans med Denzel Washington är aldrig fel, och i The Equalizer 2 är han verkligen i högform. Tät action, spännande thriller-scener och massa bra pangpang. Vad mer kan man önska sig?

Sfanytime The Equalizer 2

Handling
Denzel Washington återvänder till rollen som Robert McCall, en före detta agent som drivs av en stark vilja att skipa rättvisa för de mest utsatta och förtryckta. Hur långt är han beredd att gå denna gång, när det gäller någon han älskar?

Från 21 januari kan du hyra filmen hos SF Anytime, men du kan självklart köpa den redan nu. Läs mer här >>


Det här är fyra riktigt starka filmer, men på SF Anytime finns självklart tusentals andra filmer, både vuxenfilmer som Deadpool 2, familjefilmer som hela Harry Potter-serien och filmer för det allra minsta. Du kan antingen hyra eller köpa filmer och du kan enkelt betala med Swish direkt från soffan – hur smidigt är inte det? Klicka in på SF Anytime för att börja kolla på dina favoritfilmer eller hitta nya favoriter!

Presenteras i samarbete med SF Anytime


Related image
Textstorlek 1 2 3

Innehåll