Publicerad 28 November 2018

Fotograf:

Så får du svar på dina frågor om barn och föräldraskap - Gjensidige

När vi blir föräldrar stiger vi in i en helt ny värld. Med den kommer det nya frågor och funderingar och vi får lära oss att hantera situationer vi tidigare inte mött. Ibland löser vi detta alldeles själva, men ibland kan det vara skönt att få hjälp från annat håll. Det kan du få genom Måbra-stödet från Gjensidige.
Vi föräldrar lär oss något nytt varje dag, både om oss själva, om våra barn och om omgivningen. Ibland stöter vi dock på problem av olika slag som vi kan behöva hjälp utifrån för att kunna hantera. Det kan vara frågor som rör våra barns beteenden i hemmet och hur vi hanterar det som föräldrar, svårigheter för barnet i skolan eller kanske deras fysiska utveckling. Visste du att du kan få professionell vägledning för såväl stora som små frågor genom Gjensidiges unika Måbra-stöd.

Detta kan du bland annat få hjälp med genom Måbra-stödet

Du kan få hjälp med frågor inom flera olika områden genom Gjensidiges Måbra-stöd. Inga frågor är för små eller för stora att ställa. Beroende på vilket område din fråga rör så får du prata med en psykolog, psykoterapeut, ekonom eller jurist. Här är några av de områden du kan få hjälp med:

Bebisar och barn upp till tre år
1. Utveckling
2. Språkutveckling
3. Amning
4. Sömn
5. Mat

Barn mellan tre och sex år
1. Syskonrelationer
2. Föräldraskap
3. TV- och datoranvändning
4. Förändringar i vardagen
5. Att sätta gränser

Barn sex år och uppåt
1. Psykisk hälsa
2. Mobbning
3. Puberteten
4. Sexualitet
5. Mat och ätstörningar

Så får du hjälp av Måbra-stödet

Måbra-stödet ingår i flera av Gjensidiges barn- och ungdomsförsäkringar. Vill du veta hur du kan få tillgång till Måbra-stödet eller få reda på om det ingår i försäkringen du har idag? Kontakta Gjensidige på [email protected] eller ring dem på 0771-326 326.

Du kan läsa mer om Måbra-stödet här!

I samarbete med Gjensidige
Textstorlek 1 2 3

Innehåll