Publicerad 17 January 2019

Fotograf:

Tips för vabruari: Prova SF Kids Play i två månader utan extra kostnad

Vi är mitt i kallaste vintern och om du har barn vet du att det är högsäsong för allt från kräksjuka till influensa och förkylningar. Men med SF Kids Play kan faktiskt den mest långdragna sjukstuga kännas lite lättare.
Att vara hemma med sjuka barn kan verkligen vara arbetsamt, särskilt om du själv inte känner dig helt kry. Det största problemet brukar vara att det helt enkelt är väldigt tråkigt att vara sjuk, men det kan du enkelt råda bot på med SF Kids Play. 

Just nu får du prova SF Kids Play helt utan kostnad i två månader om du uppger koden FL19.
Läs mer här >>>

Sex tips för att göra barnets sjukdomstid lite lättare

1. Mys med en bok
Gör sjukdomstiden lite mysigare genom att ta er tid att lyssna på några nya böcker. På SF Kids Play finns det över 200 barnböcker att lyssna på, vilket passar både små och stora barn. Det kan även vara skönt att som förälder få varva ner genom att lyssna på en bok, så kryp ner bredvid barnet i sängen och lyssna på ljudboken du med. Vi lovar att ni får ni en mysig stund tillsammans, och det är även ett perfekt sätt att avsluta dagen på!

2. Skäm bort dem med deras favoriter
När man är sjuk är det viktigt att ta det lugnt. Ett sätt att göra det på är att mysa tillsammans i soffan framför en bra serie eller film som barnet väljer. SF Kids Play är en smart tjänst med alla barnens favoriter med allt ifrån Greta Gris och LasseMajas Detektivbyrå till Astrid Lindgren-klassiker som Pippi Långstrump. För de allra minsta finns från första februari även allas favoriter Babblarna att kolla på. Så fint!

Just nu kan du testa SF Kids Play helt utan kostnad. Använd koden FL19 för att starta dina två fria månader!

3. Erbjud god och nyttig mat
I sjukstugan är det lätt att det blir lite si och så med maten. De sjuka är oftast inte särskilt hungriga, men det är ändå viktigt att de får något i magen. Soppa är superbra mat för alla sjuklingar: Lätt att variera så att det passar allas smak, gott och dessutom fyller det på de viktiga vätskeförråden. 

Sf Kids Emojis Vabruari

Medan du står i köket kan du lugnt låta barnen se på någon av sina favoritfilmer på SF Kids Play.

4. Ordna lite extra mysigt hemma
Det är inte roligt att vara sjuk, men ni kanske kan göra det roligare genom att mysa lite extra. Vad sägs exempelvis om att bygga en mysig koja eller ett tält av filtar och kuddar? Ordna lite mysbelysning därinne och lassa in rejält med mjuka kuddar och täcken. Perfekta stället för din lilla sjukling att ligga och kolla på serier, helt enkelt!

De bästa serierna hittar du på SF Kids Play. Ange koden FL19 för att få två månader utan extra kostnad!

5. Passa på att fixa hemma
När ditt barn är sjukt behöver hen mer av din uppmärksamhet, men det betyder inte att du inte kan få någon tid för dig själv. Kanske är de här sjukdagarna precis rätt tid för att ta tag i det där som så lätt blir liggande. Om du känner att du vill göra några extra tvättar, rensa ur skåpen eller bara äntligen läsa ut den där boken som legat sedan i somras kan du låta SF Kids Play underhålla ditt barn.

6. Låt dem göra av med lagom mycket energi
Ett sjukt barn kommer inte att supersprallig och fylld av energi, men i takt med att hen mår lite bättre kanske energin kommer krypande igen. För att sjuklingen inte börja klättra på väggarna kan det vara bra att erbjuda en aktivitet där de får röra på sig lagom mycket.

Något som barnen brukar gilla är Move it, en serie filmer som du hittar på SF Kids Play. Move It innehåller hela 20 olika filmer där flera instruktörer –  både barn och vuxna – visar olika koreografier som barnen får hoppa och röra på sig, till musik som barnen gillar. Det här passar alla åldrar, och både barn och vuxna kan vara med! 

Läs mer och se alla avsnitt av Move it helt kostnadsfritt med koden FL19 här!


Just nu får du SF Kids Play för att testa populära Move It, kolla film och serier och lyssna på ljudböcker i hela två månader helt kostnadsfritt och utan bindningstid. Använd rabattkoden FL19 för att ta del av erbjudandet! Koden gäller endast för nya medlemmar.
Bli medlem på SF Kids Play här!

I samarbete med SF Kids Play

Image result for sf kids play logga
Textstorlek 1 2 3