Publicerad 6 May 2019

Fotograf:

Så motiverar du ditt barn och löser konflikter

Det är underbart att vara förälder men samtidigt tufft i många lägen. Men hur löser man egentligen tjafs och bråk så det blir bra för alla, utan att bli den där tjatiga föräldern? Vad säger egentligen forskningen om hur man kan motivera sina barn på bästa sätt i olika situationer och hur ska man tänka kring gränssättning som motiverar i praktiken?
Vi på Familjeliv kan stolt presentera vår nästa onlinekurs som denna gång är tillsammans med författaren och hjärntränings-experten Mattias Ribbing.

I kursen "Så motiverar du ditt barn och löser konflikter" får du enkla strategier och tips på hur du kan stärka relationen med ditt barn, så att ni kan hantera tuffa situationer bättre tillsammans.

– Föräldraskapet är ju trots allt något så viktigt och centralt i våra liv, att vi vill ge det de bästa förutsättningarna, säger Mattias Ribbing.

Mattias går igenom ny och spännande kunskap som förändrar synsättet på våra barns lärande. För att förstå våra barn och oss själva bättre visar Mattias hur hjärnan fungerar så vi kan använda den på ett smartare sätt.

Passa på att ta del av kursen redan idag så får du 20% rabatt med koden FAMILJ. Rabattkoden gäller under hela maj månad. KÖP KURSEN HÄR!

Genom Mattias kurs får du lära dig att:

- Det är skillnad på barns sätt att lära sig på beroende på ålder

- Det finns bara två vettiga saker man kan göra i stundens hetta

- Vi behöver inte se gränssättning som något negativt.

- Varför gråt gör ditt barn smartare

- Hur vi ska kommunicera för att få fram vårt budskap

- Hur vi påverkas av yttre och inre belöningar

- Anpassa din uppfostran efter barnets ålder

- Hur barn beter sig när de känner trygghet och att det inte behöver vara negativt
Textstorlek 1 2 3