JULSPECIAL

Barnplanetens julkalender – exklusivt på Familjeliv! Dagens lucka: 24

Ny lucka varje dag med Yankho och Minikompisarna från Barnplaneten!

Artikelbild: Hannes Nyling
Artikelbild: Hannes Nyling

Dagens lucka: 24

Börja morgonen med Yankho och Minikompiarna från Barnplaneten – en exklusiv julkalender med dans, sång och spännande frågor, där barnen får lära sig att höra och förstå låttexter.

Barnplanetens julkalender

Barnplaneten är musik exklusivt för barn som innehåller Sveriges mest kända barnsånger. Barnplaneten har tillsammans med Minikompisarna och profilen Yankho tagit fram en gratis julkalender exklusivt för Familjeliv med musik och rörelsevideos, som sätter stämningen i jul för barnen och hela familjen.

Julkalendern får ditt barn att aktivera sig

Rörelse kan hjälpa barnen uttrycka känslor på flera sätt än genom ord och är även ett alternativ att få barnen att aktivera sig. Det är ett bra sätt för ditt barn att lära sig när dom får koppla ihop musik och dans, dom övar kroppskontroll och memorera – både rörelser och text.

För barn är dans och musik ett kreativt sätt att lära sig uttrycka sig och få utlopp för känslor.

Rebecca Nilsson, leg. Sjuksköterska

- För barn är dans och musik ett kreativt sätt att lära sig uttrycka sig och få utlopp för känslor, säger Rebecca Nilsson, leg. Sjuksköterska.

– Det är ett jättebra redskap att hitta sitt sätt att kommunicera, när ord inte räcker till.

Morgontrötta barn

Inte ens morgontrötta barn kommer kunna fortsätta sova när Yankho och Minikompisarna visar hur man dansar julpolska runt granen och sjunger "En sockerbagare"!

Har du glömt texten till "Stilla natt"? Ingen fara, i Familjelivs julkalender får hela familjen lära sig låttexter.