HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN Gjensidige

Publicerad 9 July 2018

Fotograf:

Tre fördelar med att ha en egen sjukvårdsförsäkring - Gjensidige

Alla har vi varit sjuka någon gång och varit tvungna att uppsöka vård. Och visst har vi bra vård i Sverige, men det kan ta lång tid innan du får tid hos en läkare för att få hjälp med dina bekymmer.
En privat sjukvårdsförsäkring kompletterar det begränsade skyddet du har genom samhället. Nedan kan du läsa om tre fördelar med en privat sjukvårdsförsäkring.

Tre fördelar med en egen sjukvårdsförsäkring:

1. Kortare väntetid till första besök, diagnos och behandling

Med en sjukvårdsförsäkring kan du få specialistvård och slippa de offentliga vårdköerna, där det ibland kan ta upp till 90 dagar innan du får träffa en specialistläkare.

2. Rådgivning på telefon

Du får kvalificerad sjukvårdsrådgivning på telefon med en sjukvårdsförsäkring, alltid av legitimerade sjuksköterskor.

3. Vårdgaranti

Med en sjukvårdsförsäkring får du alltid tillgång till rätt vård. När vårdköerna och väntetider till operation och specialistvård är långa träder försäkringen in. Då garanteras du ett specialistbesök inom 8 dagar och vid behov skrivs du in på ett privatsjukhus inom 18 dagar.

Om Gjensidiges sjukvårdsförsäkring

Gjensidiges sjukvårdsförsäkring finns i tre olika självrisknivåer; Sjukvårdsförsäkring bas, Sjukvårdsförsäkring och Sjukvårdsförsäkring Plus. Med en högre självrisk blir priset på försäkringen lägre, och vice versa. Vad som ingår i respektive självrisknivå kan du läsa mer om här!

Vill du veta mer? Här är vanliga frågor och svar om sjukvårdsförsäkring!
Textstorlek 1 2 3

Innehåll

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad av Gjensidige angående försäkringar.
Din e-postadress
Ditt telefonnummer
Namn