HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN Gjensidige

Publicerad 28 November 2018

Fotograf:

Så försäkrar du din trygga punkt – ditt hem – Gjensidige

Våra hem är vår trygga punkt i tillvaron. Det är i hemmet vi tankar ny energi efter arbetsdagen, nattar barnen för kvällen och bjuder vänner på middag. För att kunna känna oss riktigt trygga i hemmet bör vi investera i en hemförsäkring – här är lite saker att tänka på när du ska teckna din hemförsäkring.
En hemförsäkring är till för att du ska känna dig trygg i hemmet, även om något oväntat och ovälkommet skulle ske. Hemförsäkringen kan tecknas av dig som äger eller hyr en lägenhet. Bor du i villa ska du teckna en villaförsäkring, vilken du kan läsa mer om här. Både hem- och villaförsäkringarna ger dig generös täckning både vid skador och vid stöld.

Vad ingår i hemförsäkringen?

Exakt vad som ingår i din hemförsäkring beror på vilken försäkring du tecknar. Gjensidiges grundförsäkring innefattar egendomsskydd, ansvarsförsäkring, rättsskydd, överfallsskydd, krisförsäkring, merutgifter och reseskydd. Du kan göra tillägg i din försäkring, som till exempel allriskförsäkring, utökat skydd på resa, olycksfallsförsäkring, bostadsrättsförsäkring, småbåtsförsäkring och golfförsäkring. Du kan läsa mer om detta här

Vad kostar det?

Hur mycket hemförsäkringen kostar beror på om du endast har grundförsäkringen eller om du har olika tillägg. Priset kan även variera beroende på vart i landet du bor, i storstäder är det generellt vanligare med skador, vilket gör att det brukar vara något dyrare att försäkra en bostad i storstäder än på landsbygden. Priset varieras också beroende på din ålder, antal försäkrade, valt försäkringsbelopp och vald grundsjälvrisk.

Du kan räkna ut vad just din hemförsäkring skulle kosta i den här smarta räknesnurran
Textstorlek 1 2 3

Innehåll

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad av Gjensidige angående försäkringar.
Din e-postadress
Ditt telefonnummer
Namn