HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN Gjensidige

Publicerad 7 May 2018

Fotograf:

Så undviker du skador på bilen – och oväntade, höga kostnader – Gjensidige

Som bilägare finns det många saker att tänka på, allt ifrån byte till sommardäck och tvätt till besiktning och val av försäkring. Alla vill ha en fungerande bil, som inte får några oväntade skador vilket i sin tur leder till höga kostnader. Men hur kan man undvika skador och oväntade, höga kostnader?
Här kommer tips på hur du kan undvika skador – och vad du bör göra för att minska kostnaderna om olyckan mot förmodan skulle vara framme.

Kontinuerligt underhåll

Genom att kontinuerligt se efter bilen på rätt sätt kan du undvika vanliga skador. Här kommer fem tips på saker du bör göra:

- Följ serviceintervaller som är rekommenderade för din bil.

- Kontrollera däcktrycket.

- Byt däcken om de inte har tillräckligt mönsterdjup.

- Fyll och byt olja vid behov.

- Rengör strålkastarna vid tankning.

- Rengör batteriet, kontrollera nivån av batterivätska och inspektera anslutningar.

Om olyckan är framme

Underhåll och vård är viktigt för din bil då det kan både förebygga olyckor och öka fordonets livslängd, men det garanterar inte att bilen inte får någon skada. Om du drabbas av en skada på bilen är en bilförsäkring helt avgörande för hur mycket det kommer att kosta dig.

Gjensidige har många års erfarenhet av att ta fram olika bilförsäkringar som är anpassade till dig och din bils behov. Det finns flera nivåer av försäkringsskydd för din bil, men du måste minst ha en trafikförsäkring då det är reglerat enligt trafikskadelagen. Därefter kan du utöka skyddet med en halv- eller helförsäkring, samt även addera olika tillägg, vilket du kan läsa mer om här

Vill du veta vad den försäkring som passar just dig skulle kosta? Du kan enkelt beräkna pris för din bilförsäkring här! Behöver du råd eller tips om vad för försäkring som är bäst för just dig så kan du kontakta Gjensidiges kundtjänst.
Textstorlek 1 2 3

Innehåll

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad av Gjensidige angående försäkringar.
Din e-postadress
Ditt telefonnummer
Namn