HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN Gjensidige

Publicerad 29 June 2018

Fotograf:

Birthual Reality – filmen som visar en förlossning precis som den är - Gjensidige

Inför en förlossning är det mängder av tankar som snurrar i huvudet och ovissheten kring hur det ska gå tär på känslor och psyke. Även om det på förhand inte går att säga hur just din förlossning kommer att se ut så finns det en hel del som nästan alltid är sig likt. Därför har Gjensidige tagit fram en film som kan förbereda i största möjliga mån!   
En verklighetstrogen bild

Bland dagens enorma utbud av informationskällor; böcker, bloggar, vloggar, poddar, bilder och diverse tv-program kan det vara svårt att få sig en konkret och rättvis bild av något. Mycket är förskönat, censurerat eller manipulerat för att passa in i just sin kontext och för sin specifika målgrupp. Förlossningsvideos är inget nytt och många väljer att dela med sig av sina förlossningar på bland annat Youtube – men mycket förskönas, klipps bort och censureras även här (av naturliga skäl).  I dessa filmer kan du heller inte se varje vrå av förlossningsrummet, på vilken plats alla maskiner står och vad personalen gör.

Gjensidige har tagit fram ”Birthual Reality”, en förlossningsfilm filmad med Virtual Reality-teknik, i syfte att ge en så verklighetstrogen bild som möjligt av en förlossning. Detta för att minska blivande föräldrars oro inför förlossningen på ett lättförståeligt och äkta sätt.

”Det är precis sådär jag vill se en förlossning. Jag vill inte ha en förskönad bild.”, säger en av personerna som sett filmen. Klicka här för att se personernas reaktioner efter filmen.


På tal om att vara förberedd – du har väl en gravidförsäkring?

Under graviditeten gäller det att även vara förberedd på att saker och ting kan hända som du inte väntat dig. Därför är det viktigt att du tecknar en gravidförsäkring så snart du blivit gravid. Hos Gjensidige får du ett tryggt, kostnadsfritt grundskydd som gäller från dag ett i graviditeten för den blivande mamman och för det ofödda barnet redan från den 23:e graviditetsveckan. Vill du ha ett mer omfattande skydd kan grundskyddet kompletteras med Gravid Plus. Klicka här för att läsa mer om vad som ingår i gravidförsäkringen Gravid och Gravid Plus!

Textstorlek 1 2 3

Innehåll

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad av Gjensidige angående försäkringar.
Din e-postadress
Ditt telefonnummer
Namn