HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN Gjensidige

Publicerad 13 August 2018

Fotograf:

Filmen som förbereder er inför förlossningen – samt 6 andra viktiga saker att tänka på

Inför den stora dagen är det många tankar som snurrar i huvudet och förmodligen känner ni er ”inte förberedda nog”. Detta är naturlig känsla och sanningen är att det inte heller går att vara helt förberedd. Dock finns det några saker som kan underlätta inför både förlossningen och det kommande livet med ert barn.
Förlossningsfilm i VR

Om ni, likt de allra flesta blivande föräldrar, känner er nervösa inför förlossningen kan det vara till stor hjälp att ta del av en verklighetstrogen förlossningsfilm. Gjensidige har tagit fram Birthual Reality som är en förlossningsfilm filmad med Virtual Reality-teknik (VR). I denna film får man alltså ta del av hela processen från ankomst till sjukhuset till stunden efter förlossningen – och du ser det hela i 360 grader.

Det här är den första förlossningsförberedande filmen i världen som skildrar en förlossning i VR med syfte att utbilda och minska föräldrars oro inför förlossningen på ett lättförståeligt och äkta sätt.

Klicka här för att beställa VR-headset.


Andra viktiga saker att tänka på

Även om man inte behöver förbereda precis allt inför bebisens ankomst så finns det några viktiga saker som alla föräldrar borde se över.  

-  Babyskydd

-  Vagn

-  Blöjor

-  Skötbord

-  Några ombyten

-  Barnförsäkring

Att ha en bra barnförsäkring är något alla föräldrar bör ha. Gjensidige erbjuder en riktigt bra och prisvärd barnförsäkring. Konsumenternas Försäkringsbyrå jämför regelbundet marknadens alla barnförsäkringar och Gjensidiges hamnar i topp. Gjensidiges barnförsäkring är en sjuk- och olycksfallsförsäkring som ger ditt barn ett omfattande skydd 24 timmar om dygnet. Försäkringen gäller för ett flertal olika sjukdomar och olycksfall, för sjukhusvistelse men också för medicinsk och ekonomisk invaliditet.

Klicka här för att läsa mer och beställa försäkringen!
Textstorlek 1 2 3

Innehåll

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad av Gjensidige angående försäkringar.
Din e-postadress
Ditt telefonnummer
Namn