HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN Gjensidige

Publicerad 28 November 2018

Fotograf:

Tips på bra presenter till babyshowern - Gjensidige

Ska du på babyshower och funderar på vad du ska köpa? Eller ska du ha en och har fått frågor av gästerna om vad du önskar dig? Här kommer tips på bra babyshower-presenter.
1. Blöjtårta
Finns det något som skriker babyshower mer än en blöjtårta? En blöjtårta kan du göra själv eller köpa färdig. De brukar, förutom blöjor, innehålla lite olika bebissaker som kan vara bra för att ha som till exempel våtservetter, nappar, söta strumpor och en snuttefilt.

2. En fin filt
Filtar brukar vara bra att ha inför bebisens ankomst men man kanske inte själv lägger så stora pengar på det. En extra fin filt är en bra present på en babyshower, kanske från något lite finare märke, ett fint mönster eller i mjuk kashimir.

 3. Sköna amningskläder
När bebisen kommer behöver den nyblivna mammans garderob uppdateras med amningskläder. Varför inte ge bort en skön och lyxig amnings-BH eller en fin amningstopp?

4. En skön gravidbehandling
Under graviditeten är det vanligt att kroppen värker mer än vanligt. Vad passar då bättre som present till den blivande mamman än en skön gravidmassage? De flesta salonger och span brukar erbjuda någon slags behandling som är anpassad till gravida.

5. En tryggare graviditet
Något av det kanske finaste man kan ge någon som är gravid är en tryggare graviditet för både mamma och bebis. Men hur ger man bort det? Jo, genom att teckna eller ge bort en gravidförsäkring till den blivande mamman. Gjensidige erbjuder en kostnadsfri gravidförsäkring som har ett bra grundskydd för mamman från dag ett i graviditeten, och för bebisen från gravidvecka 23. Gjensidige erbjuder även en mer omfattande gravidförsäkring som heter Gravid Plus. Du kan läsa mer om de olika gravidförsäkringarna och hur du tecknar dem genom att klicka här
Textstorlek 1 2 3

Innehåll

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad av Gjensidige angående försäkringar.
Din e-postadress
Ditt telefonnummer
Namn