HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN Gjensidige

Publicerad 20 December 2018

Fotograf:

Förälder? Då bör du ha koll på dessa telefonnummer - Gjensidige

Som förälder kan man ha många frågor om både stort och smått, och vissa saker kan man behöva rådgivning kring. Här är några nummer som är bra att ha koll på! 
112
112 är nödnumret som vi får lära oss tidigt i livet. 112 ska du ringa vid akuta nödsituationer då någons liv, miljö eller egendom är i fara.

114 14
114 14 går också till SOS Alarm men används vid mindre akuta händelser eller brott.

1177
1177 är numret till Vårdguiden. Hos dem kan du få rådgivning av en sjuksköterska om du eller ditt barn är sjuk eller liknande.

010-456 67 00 Giftinformationscentralen
Är du orolig att ditt barn har fått i sig något giftigt? Giftinformationscentralen svarar på frågor om akuta förgiftningar.

077-150 50 50 Bris vuxentelefon om barn upp till 18 år
Är du orolig för ditt barn eller någon annans barn? Då kan du ringa till Bris vuxentelefon för rådgivning, och det går bra att vara anonym.

013-424 94 Amningshjälpen
Många tror att amning är något som fungerar automatiskt för alla kvinnor så fort bebisen föds, men det stämmer inte. Det är inte ovanligt att man behöver hjälp för att få till amningen eller liknande, vilket man kan få hos Amningshjälpen.

Telefonnumret till ditt försäkringsbolag
Det är bra att ha numret till ditt försäkringsbolag lättillgängligt, och så även ditt försäkringsnummer. Det bästa är förstås att du har alla försäkringar samlade på ett och samma ställe. Gjensidige har både person- hem- barn och reseförsäkringar. Läs mer om Gjensidiges försäkringar här

Har du fler försäkringar hos Gjensidige får du dessutom ta del av deras samlingsrabatt som du kan läsa mer om här

0771-325 325 Gjensidiges Måbra-stöd
Är du kund hos Gjensidige kan du få ta del av deras Måbra-stöd för att få stöd och hjälp med frågor om ditt barn eller om föräldraskapet. Läs mer om Måbra-stödet här


I samarbete med Gjensidige
Textstorlek 1 2 3

Innehåll

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad av Gjensidige angående försäkringar.
Din e-postadress
Ditt telefonnummer
Namn