HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN Gjensidige

Publicerad 15 January 2019

Fotograf:

Förbered er inför förlossningen med VR-teknik – Lina Taha tipsar - Gjensidige

Att vänta barn är en omtumlande berg- och dalbana för de båda blivande föräldrarna. Det är dock inte helt ovanligt att det är den gravida som förbereds inför förlossningen och på livet efter den, medan hennes partner lätt kan bli lite bortglömd. Med Gjensidiges Birthual Reality kan både den gravida och hennes partner förberedas inför förlossningen med ny VR-teknik.
Väntar du barn och funderar kring hur förlossningen och hur den ska bli? Förmodligen funderar din partner på det minst lika mycket som du, så en bra idé är att förbereda er på den tillsammans. Det ger er en bra grund för en trygg förlossning. Eftersom alla förlossningar är unika går det ju dock inte att förbereda sig på den till hundra procent.

Influencern och nyblivna tvåbarnsmamman Lina Taha fick sitt andra barn i slutet av november. Hon har funderat på att det är lätt att glömma partners perspektiv och upplevelser innan, under och efter förlossningen, för när allt kommer omkring är det ju faktiskt två som blir föräldrar, och inte bara den gravida.

Lina Tahas senaste förlossning var allt annat än enkel, och hon har pratat mycket med sin partner Hamoudi om det efteråt för att få höra hur han upplevde den. För att blicka tillbaka tittade de på Gjensidiges Birth Reality-filmsom visar en förlossning ur verkligheten. Såhär skriver Lina om det på sin blogg:

Hamodi menar på att videon kändes precis som verkligheten i rummet även om det kan vara olika från en förlossning till en annan. Vill man även veta hur det kan gå till inne på förlossningen i Sverige så är den här videon med hjälp av VR-headset väldigt underlättande! Hamodi nämnde även att som partner kunde han många gånger känna sig maktlös i rummet men att ge stöd är otroligt viktigt och en sådan video kan förberedda partnern på hur man kan hantera kommande situation men även när man ska ge stöd. Planerar man barn eller väntar barn så kan den här videon underlätta kommande stora dagen genom både agerande men även hantering av alla oväntade känslor.

Gjensidiges Birthual Reality är väldigt användbar både om du vill förbereda dig inför den stundande förlossningen med din partner, och om ni vill prata igenom den efteråt. Du kan se filmen här!

I samarbete med Gjensidige
Textstorlek 1 2 3

Innehåll

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad av Gjensidige angående försäkringar.
Din e-postadress
Ditt telefonnummer
Namn