ANNONS: HP

Höstlovspyssel för hela familjen - Kreativa Karins bästa tips!

Har du en veckas höstlov framför dig med barnen? Då vet vi vad ni kan pyssla med för att få en mysig stund tillsammans. Kreativa Karin ger sina bästa pysseltips där allt du behöver är en skrivare, pennor, lim och några höstlöv.

Ledighet, sovmorgon och höstpromenader. Hösten kan fyllas med mycket mysigt tillsammans. Att sitta ner och pyssla skapar inte bara lugn och ro och tid tillsammans, det bjuder även in till härliga samtal.

Checklista - detta behöver du till höstpysslet
- Papper
- Skrivare
- Färgpennor eller kritor
- Lim
- Höstlöv i olika färger och former

Skapa färgglada djur
Ge er ut tillsammans och samla fina höstlöv som ni kan använda till ert pyssel. Det kan vara allt ifrån blad från en ormbunke till små löv från en björk. Skriv sedan ut mallarna som Kreativa Karin skapat. Det finns en ekorre, en björn och en igelkott och du hittar alla mallar här på HPs sida Printables.

Där finns även massa annat pyssel ni kan skriva ut och pyssla med, helt gratis! Du kan använda dig av HP+, som är ett system som samarbetar med din mobiltelefon, dator, printer och nätverk, för att skriva ut bilderna superenkelt. Du kan läs mer om HP + här.

Plocka fram pennor eller kritor och färglägg era gulliga djur. Använd sedan löven ni plockade ute för att klistra på som svans på ekorren och ballonger i björnens tassar. Ett riktigt mysigt höstlovspyssel som passar hela familjen.

Skriv ut - var du än är
HP+ är ett system som synkar med din mobiltelefon, dator, printer och nätverk. Bland annat hjälper det dig att skriva ut och skanna direkt via din mobiltelefon överallt. Målsättningen med HP+ är att göra utskrifter mer säkra, hållbara och produktiva med hjälp av en kombination av ny innovativ hårdvara, molnbaserad mjukvara och förbättrad integration med Instant Ink - abonnemangstjänsten för bläck och toner. När du väljer HP+ ingår 6 månaders Instant Ink och även ett års extra HP-garanti för skrivaren. Läs mer här.

Om du redan har en skrivare från HP och vill testa Instant Ink får du just nu 100 kr tillgodo. Det finns många olika abonnemang från 12 kr i månaden och du kan ändra eller säga upp abonnemanget med bara en månads uppsägningstid. För att ta del av erbjudandet, klicka här.

Pysselpanik hemma? Här finns lösningarna!