Publicerad 6 November 2018

Fotograf:

Kickstarta ditt nya år med en sundare livsstil! - Kickstarta

Ett nytt år innebär en nystart på många sätt. Ska du äntligen ta det där körkortet, eller är det kanske dags att en gång för alla komma igång med träningen?
Relaterat

Fakta

Hur fungerar Modifast-metoden?

Modifast-metoden är en enkel metod att följa. Till en början byts all vanlig kost ut mot de pulverbaserade Modifast-rätterna, som består av drycker, puddingar, gröt, soppor och en pasta-rätt. 

Sedan introducerar du successivt in vanliga måltider till din kost, enligt ett schema. Det gör att du i lugn och ro kan fokusera på en måltid i taget och skapa nya matvanor, som du kan hålla på sikt.

Läs mer om hur metoden fungerar här!

Men att ändra livsstil och ta sig an ett viktigt nyårslöfte är en ofta stor utmaning som kräver mer än bara ett nytt gymkort och nya träningskläder – ibland behövs en liten knuff i rätt riktning för att du faktiskt ska lyckas med att få ordning på de nya rutinerna (och hålla dem!).

Låt Kickstarta 2019 bli den där knuffen, och motivationen för att fullfölja en sundare livsstil! Tillsammans med ett kostprogram, träningsövningar, coachning från bl.a leg. dietist Ola Wallengren, egen personlig tränare samt veckovis uppföljning erbjuder Modifast och Bodyweight ett samarbete där alla verktyg finns för att lyckas – du behöver bara ha viljan att skapa förändring.

Kickstarta 2019 är verkligen vad det heter – en kickstart in på 2019! Aktiviteten startar nämligen direkt efter ledigheterna den 2 januari 2019. Den utgår från Modifast-metodens 6-veckorsprogram med anpassat träningsprogram för hela perioden i Bodyweights app. Du behöver alltså inte betala dyra pengar för ett gymkort – din personliga tränare finns med dig dygnet runt i din mobil och du sköter träningen helt på dina egna tider.

Modifast Bodyweight

Under Kickstarta 2019 kan ni även dela erfarenheter och peppa varandra i den slutna Facebook-gruppen som alla får möjlighet att delta i. Dessutom kommer tips, pepp och värdefull information kring dieten, kost och träning skrivna av erfarna dietister och personlig tränare skickas ut regelbundet under hela aktiviteten – allt för att hålla motivationen på topp!

Deltagandet i aktiviteten är kostnadsfritt! Produkterna för att kunna delta i aktiviteten finner du på modifast.se samt bodyweight.se. Hos Modifast kan du antingen själv välja de smaker och format du föredrar att äta under aktiviteten, eller välja att köpa ett förmånligt Kickstartspaket med samtliga produkter, inklusive träningsbandet, för de tre första veckorna. På Bodyweights hemsida kan du köpa träningsbandet Bodyweight training system separat. Använd koden KICKSTARTA2019 i kassan för 40% rabatt på träningsbandet.

Dessutom finns det ett fint pris i potten: den deltagare som lyckats ändra sina vanor mest och delar med sig av sin resa i text och bild i sociala medier samt i veckorapporterna på ett riktigt inspirerande sätt vinner ett presentkort på 5000 kr på Boozt.com!*

*ev vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kommer att utses av en jury med medlemmar från Modifast och Bodyweight.

Vill du läsa mer och anmäla dig till aktiviteten kan du göra det på kickstarta2019.se.

Via hashtagen #kickstarta2019 kan du även följa andra och själv dela med dig av din förändring!
Textstorlek 1 2 3

Innehåll