Hela denna sida är en annons från Familjeliv

Publicerad 14 February 2020

Fotograf:

Har ditt barn svårt för matte? Då borde du läsa det här

Behöver ditt barn plugga lite extra matte? Nu finns möjligheten att ta med läraren vart du vill. Här är allt du behöver veta om matte-appen Albert!
En matte-app för barn är ett perfekt verktyg för dig som vill ge ditt barn maximala förutsättningar att prestera i skolan och lära för livet. Den stora flexibiliteten som dagens skärmar innebär bjuder på oanade möjligheter. 

Med matte-appen Albert ger du ditt barn chansen att utvecklas samtidigt som hen har roligt. Här får du prova appen helt gratis i 30 dagar!

Pedagogisk och tålmodig – som en digital, privat mattelärare

En app som Albert kan med sitt stora utbud av pedagogiska övningar och vägledande tilltal liknas vid en digital mattelärare. Albert är anpassad för barn från förskoleålder till högstadiet, och för de äldre barnen finns dessutom hundratals animerade lektioner som kan få de mest komplicerade matteformlerna att framstå som rena barnleken. Denna lärare har dessutom obegränsat med tid för just ditt barn, och möjliggör för hen att stanna upp och repetera de delar där behovet är som störst. 

Appen kopplar också övningar och exempel till barns verklighet och vardag, och kan därmed levandegöra matematikundervisningen så att förståelsen för ämnet ökar!

Till erbjudandet: Prova appen Albert gratis!

Matte-app utvecklad av forskare

Albert är en seriös matte-app som är framtagen tillsammans med erfarna lärare, pedagoger och forskare. På så sätt är innehållet anpassat efter forskning om barns lärande och innehållet i skolans kursplaner. Som förälder kan du med andra ord vara trygg i att den undervisning som barnet tar del av i hängmattan på lantstället håller högsta klass!

Så får du gratis läxhjälp – i 30 dagar

Albert erbjuder matematikhjälp direkt i telefonen eller surfplattan och det finns över 300 korta animerade lektioner som gör matte både lätt och kul. Just nu får du ta del av Läxhjälpens unika erbjudande och testa matte-appen Albert helt gratis nedan. Stort lycka till med plugget!

Bild: Shutterstock/  granata68
Textstorlek 1 2 3

Innehåll

Välkommen till Läxhjälpen

Här på Läxhjälpen hittar du tips och inspiration som underlättar när du och ditt barn ska hjälpas åt med läxor och studier inför prov.