Publicerad 14 February 2018

Fotograf:

Så slipper du väntrum och resor med sjukt barn - Min Doktor

Aldrig är det så obekvämt att gå utanför dörren som när man är sjuk. Ändå har de flesta av oss spenderat timmar i väntrum och sjukhuskorridorer. Men nu kan du stanna kvar i sängen – Min Doktor erbjuder läkarbesök på dina villkor.
Att vara sjuk är nog så jobbigt. Lägg därtill väntetider, resväg och smittorisk. Som förälder känner du igen obehaget att klä på ett febertrött barn som gråter och vill stanna hemma. Så varför sitta i väntrum i onödan?

Vi på Min Doktor tycker att all vård ska ske på dina villkor. Med oss kan du dygnet runt i lugn och ro hemma få svar på dina frågor. Vi ser till att du får hjälp med dina problem och rätt behandling.

Så här fungerar Min Doktor

Vi använder framför allt en enkel chattfunktion och du svarar när du kan. Du behöver inte passa några tider eller svara omgående. Det är bekvämt och flexibelt för dig och för ditt barn.

Svara på frågor om dina besvär

Du beskriver dina besvär genom att svara på några frågor om dina symtom. Ibland kan vi även be dig skicka in bilder eller en kort video som du tar med mobilen.

Prata med din läkare

Vi använder “chatt”, telefon eller video – allt efter behov för att läkaren ska förstå dig och dina besvär rätt. Våra läkare, barnmorskor och fysioterapeuter är erfarna och jobbar på svenska vårdcentraler eller sjukhus när de inte hjälper dig hos oss.

Få diagnos och behandling

Vi ställer diagnos och hjälper dig med lämplig behandling. Genom att ställa frågor och eventuellt skicka dig på provtagning, samlar läkaren in all information som krävs för att ställa en korrekt diagnos. Om läkaren anser att du behöver medicin, hjälper vi till med detta. Vi följer gällande riktlinjer för all förskrivning. Du hämtar ut din medicin på valfritt apotek.

Vi finns här för dig

Min Doktor finns här för hela familjen, när ni behöver och på era villkor. Ett läkarbesök kostar 250 kronor. Både högkostnadsskydd och frikort gäller hos oss. Som förälder kan du kostnadsfritt söka vård för dina barn hos oss. Ladda ner vår app här och läs mer här.

Textstorlek 1 2 3

Innehåll