Hela denna sida är en annons från mySafety Försäkringar

Publicerad 22 February 2019

Fotograf:

3 anledningar till varför en näthatsförsäkring behövs

Näthat drabbar tusentals svenskar varje dag. Det kan innebära flera saker, men vanligast är hot, kränkningar, ID-kapningar eller sexuella trakasserier. Trots att näthatet är så pass utbrett som det är, är det många som både lider i det tysta och som inte söker hjälp eller skydd.
mySafety Försäkringar väljer att belysa problemet med näthat, och har inriktat sig speciellt på barn och ungdomar. Företaget har nämligen tagit fram en näthatsförsäkring som är gratis för barn upp till 18 år. Låter det som något onödigt och som dina barn inte behöver?

Läs då dessa tre punkter:

1 av 5 flickor utsätts för sexuella trakasserier online

Enligt Friends nätrapport utsätts så många som var femte flicka för sexuella trakasserier på nätet, vilket kan få fruktansvärda konsekvenser.

1 av 3 ungdomar drabbas av kränkningar online

Nätet är idag en naturlig del av barn och ungdomars vardag, men det är inte alltid det är något positivt. Tyvärr utsätts så många som var tredje ungdom för kränkningar på nätet enligt Friends nätrapport.

Det är helt gratis, går snabbt och är superenkelt

mySafetys näthatsförsäkring är helt konstadsfri för barn upp till 18 år, sedan väljer ni själva om ni vill fortsätta med försäkringen. Att teckna försäkringen tar bara någon minut, och är superenkelt.

Läs mer om mySafetys näthatsförsäkring och teckna den här!
Textstorlek 1 2 3

Innehåll

Försäkra ditt barn mot näthat gratis

Gratis näthatsförsäkring för alla under 18 -
i samarbete med mySafety.

Barn och ungdomar ska vara trygga på nätet – därför erbjuder Familjeliv i samarbete med mySafety Försäkringar fri näthatsförsäkring för alla under 18 år. Försäkringen hjälper till att rensa bort hot, hat och kränkningar på nätet. Samt erbjuder samtalsstöd och juridisk hjälp om så skulle behövas.

Tidsbegränsat erbjudande!