Innehåll

Publicerad 30 September 2015

Fotograf:

Mammaboosten – en fest för alla mammor

Mitt i mörkaste november kan vem som helst behöva en extra energiboost. Om du dessutom har blivit väckt sex gånger varje natt under det senaste året, lägger orimligt mycket tid på att snyta snoriga näsor och nästan aldrig hinner få till någon värdefull egentid är behovet förmodligen ännu större.
Det är just för dig som Mammaboosten finns. För fjärde året i rad fixar Familjeliv en stor fest för att hylla alla hårt kämpande mammor i vårt avlånga land. I år går festen av stapeln den 20 november på Stockholm Waterfront mitt i centrala Stockholm. På scenen samlar vi tre av våra favoritartister:

Renée Nyberg är en van konferencier som har lett tv-program och välgörenhetsgalor under snart två decennier. På Mammaboosten kliver hon in på okänd mark och prövar sina humorvingar.

Thomas Järvheden bloggar om föräldraskapets glädjeämnen och utmaningar här på Familjeliv, och återkommer till Mammaboosten efter sin bejublade insats förra året. Den 20 november kommer han att bjuda på både ståuppkomedi, sång och klokheter från sitt eget liv som nybiven trebarnspappa.

Danny Saucedo har inga egna barn – än. Men så är han framför allt på plats på Mammaboosten för att göra det han gör allra bäst: att leverera ett pärlband av hits. Med sig i bagaget har han en rykande färsk skiva, den här gången på svenska.

Förra årets Mammaboosten var en riktig succé. Här kan du läsa vad några av besökarna tyckte efter showen (ett exempel: ”Herregud, ville att alla jag kände skulle vara där. Så bra blandning av folk, de gjorde verkligen en riktigt bra show. Vi skrattade så att tårarna sprutade!”)

De bästa platserna är snart slut, så se till att haffa en biljett så fort du kan! Köp biljett här!

Och om du inte bor i Stockholm men är sugen på en miniweekend med tjejkompisarna har Radisson Blu Waterfront Hotel, som ligger vägg i vägg med festlokalen, tagit fram ett hotellpaket speciellt för Mammaboosten. Du hittar det här!

Vi ses i november – vi längtar!
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Mammaboosten – en fest för alla mammor
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll