Publicerad 13 August 2013

Fotograf:

Trendspaning: mjuka och bekväma underkläder

Äntligen! Underklädestrenden för hösten andas komfort och mjuka tyger. Hello and welcome säger vi! 
För att få koll på vad som gäller när vi letar underkläder i höst, har vi frågat Madelene Ullbro, sortimentschef på Lindex, om höstens trender!

Hej! Vilken trend gäller i höst?

- En växande trend inom underkläder är komfort genom en så mjuk och skön produkt som möjligt. Kan låta som en självklarhet men nya, mjukare kvalitéer på tyger, foder och vaddar är en utveckling som bubblar på marknaden och kommer förmodligen att fortsätta växa. Även bh utan båge ingår i detta fenomen, både med och utan vadd.

Hur ser designen ut?

- Mer basiga underkläder har fått sig ett uppsving, designen på underkläder är mer minimalistisk och tidlös. Släta tyger i kombination smalare spetsdetaljer och släta spetsar dominerar vår höststart, både på bh och trosor.

Även de helt släta underkläderna som fyller en funktion av att vara helt osynliga under plagg finns i också med, både basiga färger som mode färger. Denna funktionen uppfylls bl a genom nya sömnadsteknologier som bondade sömmar på bh och free cut tyger på trosa, som vår invisbale trosa.

Vilka färger gäller i höst?

- Färgmässigt inleder vi säsongen med höstiga färger som vinrött, grönt och mörkare grått i kombination med brun-beige neutraler, även olika nyanser av rosa är stort.

Mönster då?

- Printen är klassiska i form av leo, prickar och ränder.

Mammaboosten i samarbete med Lindex.
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Trendspaning: mjuka och bekväma underkläder
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...