Publicerad 6 October 2020

Fotograf:

I annonssamarbete med Toyota Så väljer du rätt familjebil – 5 saker att tänka på
En bra familjebil är en där säkerhet och funktion går hand i hand. Men hur ska man välja rätt bland otaliga märken och modeller?  Vi listar ett par viktiga faktorer att utgå från.

I takt med att familjen växer så ändras behoven av bil. Där man tidigare valt design och funktion kommer kanske faktorer som säkerhet och rymlighet att prioriteras. Vi listar 5 viktiga parametrar att utgå från när ni ska välja bil. Med den nya familjebilen Toyota Proace City Verso behöver du inte göra avkall på någon av dem.

1. Säkerhet
Säkerhet att inget man vill göra avkall på med barn i baksätet. Det finns ett par standardsäkerhetsfunktioner som du inte ska göra avkall på. Köper du nya familjebilen Toyota Proace City Verso kan du känna dig helt trygg. Där ingår ett avancerat krockskyddssystem, vägskyltsigenkänning, körfilsvarning, farthållare med justerbar hastighetsbegränsare och så kallat Driver Attention Alert.

2. Körglädje
Det ska vara roligt att köra bil! Så roligt att du med glädje kör de 40 milen upp till fjällen eller tur och retur till fritidshuset över en helg. Toyota Proace City Verso har utrymmet och flexibiliteten som en transportbil, men körkomforten är som vi vilken personbil du vill.

3. Funktion
Fundera över vilka funktioner och finesser som är viktiga för er och vilka ni kan klara er utan. Med alla tekniska lösningar som man kan önska, som Head-up display, parkeringsassistans, Pro Touch med 3D-navigering, blir resan med Toyota Proace City Verso  både smidigare och roligare.

4. Plats för hela familjen (+barnvagnar, hund och allt annat som ska med)

Snåla inte när det kommer till utrymmet. Man kan i princip inte ha för mycket utrymme när man ska packa in en barnfamilj i en bil. Toyotas nya familjebil har ett stort och flexibelt bagageutrymme som med några enkla manövrar kan göras ännu större. Alla passagerarsäten är nämligen fällbara. Dessutom finns det gott om andra smarta förvaringslösningar.

5. Rätt pris
Vad en bil ska få kosta är ju naturligtvis individuellt, men oavsett prislapp vill alla göra en bra affär. Nya Toyota Proace City Verso är en familjebil från 269.900 kronor, dessutom har den sparsamma utsläpp och klassens bästa bränsleekonomi. Du kommer bli förvånad över de låga driftkostnaderna.

Här kan du läsa mer om Toyota Proace City Verso >>
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Så väljer du rätt familjebil – 5 saker att tänka på
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll