7 sms som aldrig skickades: “Jag vill skiljas”

Artikelbild: Montage / Unsplash / Pexels
Artikelbild: Montage / Unsplash / Pexels

I forumtråden “Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!“, delar läsarna med sig av de där sms:en som aldrig skickades.

Hur hade du reagerat om du fick något av dessa sms?

1. “Jag vill inte sätta dig ekonomiskt i skiten”

“Hej,

Jag vill verkligen inte bråka om pengar och jag vill inte sätta dig i skiten ekonomiskt men jag behöver den hjälpen du säger "ja" till. För mig funkar det inte att du säger att du ska betala hälften av ditten och datten och när det väl är inköpt hade du visst inte pengar. Säg det innan då, jag vill inte tjata! Jag har inte råd! Du betalar dessutom lägre i vårdnadsbidrag än du borde eftersom jag inte vill att pengar ska vara en grej mellan oss men nu går jag minus varje månad…”

/Anonym

2. “Du fick allt – jag fick ingenting”

“Önskar att du var min vän som förr, nu finns ingen tid för mig. Ser hur lycklig du är på instagram med din familj medan min inte fungerar. Du fick allt - jag ingenting.”

/Anonym

3. Kortvarig otrohetsaffär eller allvar

“Hej. Jag tänker en massa saker kring oss. Vi är båda i förhållande med barn inblandade. Jag försöker främst förstå om du är ute efter bekräftelse men inget mer, en kortvarig fysisk affär, eller om du menar allvar. Allvar som i att det kan sluta med att vi lämnar våra partners för varandra. Alla alternativ känns inte riktigt som du. Du är lojal och genomtänkt. Jag blir inte klok på situationen …”

/Anonym

Läs också: Kan man hantera otrohet? Relationsexperten svarar

4. Vännen som skryter

“Ibland (alltid) känns det som att du bara hör av dig när du har något att skryta med.. t ex bilder från nyköpta dyra saker till ditt hus eller nåt med barnen o när jag väl svarar på allt du skickar läser du sällan det o nästa gång du hör av dig är det om nåt nytt..det har gjort att jag tappat lusten att skriva/svara på allt..
/Anonym

5. Besviken på sin man

“Till min man

Jag vill skiljas”
/Anonym

6. Trött på mammans spydigheter

“Hej "mamma"!
Nu säger jag upp all kontakt med dig. För sista gången har du klivit in i mitt hem och förolämpat mig, mina barn och mitt sätt att leva. Nu kan du fortsätta lägga allt beröm på min "perfekta" lillasyster, jag slipper höra det mer. Den dagen då du kan tänka dig att säga ETT positivt ord innanför mina dörrar och lämna alla klagomål och spydigheter utanför, ska jag fundera på om jag vill träffa dig. Men det krävs ett löfte.

"Bara genom att vara en vän, får man vänner." Det borde du ha lärt dig nu.”
/Anonym

Läs också: “Svärmor lägger sig i allt!” – Parterapeuten ger råd

7. Gravid med systerns man

"Jag har haft sex med din man i 1 års tid, nästan varje söndag ibland på lördagar, då han "jobbar". Jag är gravid i 4 månaden, vilket du vet. Barnet är din mans och inte från någon one night stand som du tror. Du vet att jag ska behålla barnet men inte att jag tänker även behålla din man."
/Anonym

Läs också: “Jag är för kär” – Relationsexperten svarar