15 kluriga barnpussel att lösa under höstlovet

Vad ska man hitta på under höstlovet med barnen? En mysig och avkopplande aktivitet är att pussla tillsammans samtidigt som man ser regnet smattra mot fönstret. Här är våra bästa tips på kluriga pussel för barn i alla åldrar.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

15 kluriga pussel för barn i olika åldrar

1. VIGA Pussel Med Ljud Djurmotiv

Det här pusslet från VIGA har söta djurmotiv. När man sätter en pusselbit på rätt plats får man höra hur djuret låter. Ett lärorikt och roligt pussel för de minsta där barnet får förbättra sin koordination och kunskaper. Du hittar pusslet här.

2. Kids Concept ABC Pussel

Roligt träpussel för barn från 3 år. Med detta pussel får barnet lära sig alfabetet och man kan även lära sig att stava med bokstäverna. Ett klurigt pussel med medel svårighetsgrad. Klicka hem pusslet här.

3. Greta Gris Klädpussel 14 delar

Kul pussel med 14 bitar för de lite mindre barnen, från 2 år och uppåt. Pussla och klä på Greta Gris med de olika klädbitarna. Pusslet kommer i en söt trälåda. Köp pusslet här.

4. Baby Shark Knoppussel

Sött pussel med stora bitar med hajar som motiv. Detta pussel passar bra till barn från 3 år och uppåt. Perfekt pussel att lägga tillsammans med ditt barn. Klicka hem pusslet här.

5. VIGA Pussel Klocka

Med det här pusslet från VIGA kan ditt barn lära sig klockan. Låt ditt barn lägga siffrorna på rätt plats. De två visarna är vridbara så att man kan öva på olika klockslag. Detta pussel är lämpligt för barn från 2 år och uppåt. Köp klockpusslet här.

6. VIGA Pussel Snigel 3D

Gulligt pussel som ser ut som en snigel. Pusselbitarna är färgglada och har bokstäver på, vilket gör att barnet får lära sig mer om färg, form och bokstäver och öva på logiskt tänkande. Detta pussel passar barn från 3 år. Du hittar pusslet här.

7. Babblarna Tittutpussel 6 figurer

Ett roligt tittutpussel med barnens favoriter Babblarna. Detta pussel föreställer Babblarnas 6 karaktärer och har olika färger. Pusslet passar bra för barn från 1 år och uppåt. Klicka hem det här.

8. Ravensburger Paw Patrol Movie Golvpussel, 24 bitar

Detta golvpussel från Ravensburger är en perfekt sysselsättning för hela familjen och stimulerar barnets kognitiva förmåga. Detta pussel passar till barn från 3 år. Klicka hem pusslet här.

9. Pippi pusselklossar 6 bitar

Roliga pusselklossar med Pippi Långstrump som motiv. Med detta färgglada pussel får du 6 olika motiv i ett! Detta spel stimulerar såväl barnets fantasi och koordinationsförmåga. Detta pussel passar bäst för barn från 18 månader och uppåt. Du hittar pusslet här.

10. Självlysande pussel med enhörningsmotiv från Ravensburger

Detta magiska pussel med enhörningar lyser i mörkret. Pusslet har 100 bitar och passar barn från 6 år och uppåt. Klicka hem pusslet här.

11. Larsen Vår Kropp Rampussel 35 bitar

Detta pussel från Larsen föreställer människokroppen med både en pojke och en flicka som motiv. Pusslet är perfekt för barn som vill lära sig mer om kroppen och passar barn från 6 år och uppåt. Du hittar det här.

12. Disney Princess pussel 40 bitar

Träpussel med 40 bitar med Disneyprinsessorna som motiv. Detta pussel är förvarat i en smidig ask med handtag. Pusslet passar bäst för barn från 4 år och uppåt. Klicka hem pusslet här.

13. Alfons Åberg Stora bokstavspussel Golvpussel Rabén & Sjögren

Detta bokstavspussel med Alfons Åberg är generöst i storleken och passar därför även för de allra minsta. Pusselbitarna har bokstäver och roliga illustrationer med Alfons Åberg på. Du hittar pusslet här.

14. Frozen 2 Alla älskar Olaf Disney Pussel Ravensburger

Detta pussel med Olaf från Frozen 2 är ett superroligt spel för barn från 3 år. Pusslet är tillverkat i extra slitstark kartong och håller för många roliga pusselläggningar. Uppmuntrar barnet till att öva på logiskt tänkande och närminnet. Klicka hem pusslet här.

15. Traktor Pussel Kärnan 15 bitar

Askpussel med traktormotiv som har 15 pusselbitar i större storlek. Detta spel passar barn som gillar traktorer. Lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Köp spelet här.